Τι συνέβη το 2013 και αποφάσισε να φύγει και τι ειπώθηκε στο τηλέφωνο με τον επί 20 χρόνια εργοδότη της, Γιώργο Καρατζαφέρη
Μαρία Μπεκατώρου: Το άγνωστο παρασκήνιο της αποχώρησής της από το «Τηλεάστυ»
Life
27/10/2016 | 18:11

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι ένας πολύ σταθερός χαρακτήρας. Στην εκπομπή της στο Τηλεάστυ παρέμεινε για 20 συναπτά έτη. Τι συνέβη το 2013 και αποφάσισε να φύγει και τι ειπώθηκε στο τηλέφωνο με τον επί 20 χρόνια εργοδότη της, Γιώργο Καρατζαφέρη.

Πόσο δύσκολη ήταν η μετάβαση από το Τηλεάστυ στον ΑΝΤ1, μιας και είσαι άνθρωπος που επιζητά την ασφάλεια; 

Τρομερά δύσκολη, βασανίστηκα. Μου είχαν πέσει όλα μαζί. Ήταν το καλοκαίρι του 2013, που είχε γίνει το πρώτο YFSF. Χάνω τον πατέρα μου και μου ζητάνε από τον ΑΝΤ1 να αφήσω το Τηλεάστυ. Ουσιαστικά έκλεινα δύο κύκλους, ο ένας μάλιστα είχε κλείσει χωρίς να το έχω συνειδητοποιήσει. Κι εγώ δεν είμαι για να κλείνω κύκλους.

Πώς το διαχειρίστηκες; 

Τη λύση μού την έδωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Του τηλεφώνησα και του είπα: «Είμαι σε μια ξαπλώστρα ατελείωτες ώρες, κοιτάζοντας τη θάλασσα και προσπαθώντας να αποφασίσω. Θέλω να με βοηθήσεις, μου έχουν κάνει μια πρόταση…». Εκείνος μου απαντά: «Έχασες τον πατέρα σου και εγώ είμαι ο δεύτερός σου πατέρας. Ο πατέρας σου θα σου έλεγε “φύγε”, σ’ το λέω κι εγώ. Θα είμαι εδώ για σένα ό, τι κι αν χρειαστείς». Του απάντησα «Φεύγω τότε».

Ήταν λύτρωση για σένα αυτό; 

Ναι. Αν ένιωθα πως θα τον στενοχωρήσω, δεν ξέρω τι θα έκανα. Αν μου έλεγε «Μαρία, σκέψου το, τι θα κάνω χωρίς εσένα;», πιθανόν να μην έφευγα.

Έτσι παίρνεις τις επαγγελματικές σου αποφάσεις; 

Δυστυχώς ναι. Για αυτό σου λέω πως είμαι εντελώς κόντρα σε ό,τι επικρατεί. Από τα παιδικά μου χρόνια έβαζα μπροστά πάντα το συναίσθημα και συνεχίζω έτσι.

Πηγή: tvnea.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer