Μας ζητήθηκε από το ΚΤΕΛ να φιλοξενήσουμε μέχρι το πρωΪ τους 15 επιβάτες του λεωφορείου και μετά ξημερώνοντας να δούμε πως θα μεταφερθούν στα σπίτια τους.
Μάκης Αλυσανδράτος: Η αλήθεια για τον εγκλωβισμό του Λεωφορείου του ΚΤΕΛ
Κοινωνία
08/01/2017 | 16:37

Σχετικά με τον εγκλωβισμό του λεωφορείου του ΚΤΕΛ στην Πύλαρο ενημερώνουμε ότι: Μόλις πληροφορηθήκαμε το γεγονός μηχανήματα μισθωμένα από το Δήμο με τη βοήθεια της Εθελοντικής ομάδας Πυλάρου και εργαζομένων του Δήμου απελευθέρωσαν το δρόμο, επανέφεραν το λεωφορείο σε ορθή πορεία και το οδήγησαν σε ασφαλές μέρος.
Μας ζητήθηκε από το ΚΤΕΛ να φιλοξενήσουμε μέχρι το πρωί τους 15 επιβάτες του λεωφορείου και μετά ξημερώνοντας να δούμε πως θα μεταφερθούν στα σπίτια τους. Αμέσως κινητοποιηθήκαμε, μεταφέραμε εργαζόμενη του Κ.Η.Φ.Η που είχε τα κλειδιά του οικήματος στο χώρο της εργασίας της και με τα δύο αυτοκίνητα (ένα της εθελοντικής ομάδας και ένα του Δήμου), που είχαμε στη διάθεσή μας, μεταφέραμε του επιβάτες και τον οδηγό του λεωφορείου στο ΚΗΦΗ.
Τους προσφέραμε ζεστά ροφήματα τους δώσαμε κλινοσκεπάσματα φροντίσαμε κατά το δυνατόν για τη θέρμανσή τους και τους πήγαμε τα φαγητά που μας ζήτησαν.
Γύρω στις 10.30 μ.μ τους επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του Ο.Κ.Α.Π κος Μιχάλης Γάκης τους είδε ικανοποιημένους από τη βοήθεια που τους προσφέραμε, τους ρώτησε αν θέλουν κάτι άλλο και δεν ζήτησαν κάτι περισσότερο. Το πρωί βρεθήκαμε πάλι κοντά τους, τους προσφέραμε ρόφημα και οργανώσαμε τη μεταφορά τους στα σπίτια τους σε συνεργασία με την Περιφέρεια. Στις 10.30 πμ περίπου το Λεωφορείο του ΚΗΦΗ με ένα φορτηγάκι της Περιφέρειας τους παρέλαβαν και τους οδήγησαν στο Ληξούρι.

Αυτά είναι τα πραγματικά γεγονότα.Δεν ισχυριζόμαστε ότι κάναμε κάτι άλλο εκτός από το καθήκον μας σε ένα δύσκολο βράδυ που όλη η Πύλαρος ήταν αποκλεισμένη.Οι κακόβουλες και ανυπόστατες καταγγελίες σ΄ ένα ιδιωτικό κανάλι πρωΪ-πρωΪ δείχνουν αγνωμοσύνη ,προκατάληψη και ανεξήγητη (τουλάχιστον), συμπεριφορά του καταγγέλοντος.
Σήμερα από το πρωί έχουν ανοίξει όλοι οι Δημοτικοί και επαρχιακοί δρόμοι της Πυλάρου. Συνεχίζουμε για να αποκαταστήσουμε και το εκτεταμένο αγροτικό δίκτυο της περιοχής.
Θέλω ξεχωριστά να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και τα μέλη της Εθελοντικής ομάδας Πυλάρου για την πολύ καλή συνεργασία και τον τέλειο συντονισμό που είχαμε στην αντιμετώπιση κι αυτού του δύσκολου φυσικού φαινόμενου.
Ευχαριστώ επίσης την Πολιτική Προστασία του Δήμου και της Περιφέρειας ,τους εργαζόμενους του Δήμου και του ΟΚΑΠ που συνέδραμαν στην προσπάθεια καθώς και τους Επαγγελματίες της περιοχής με μηχανήματα που από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στο δρόμο.

Για τη Δημοτική Ενότητα Πυλάρου

Ο Αντιδήμαρχος
Μάκης Αλυσανδρατος

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia