"Ευχαριστώ τους χιλιάδες Κεφαλλονίτες και Θιακούς που με ψήφισαν και με ανέδειξαν πρώτο σε σταυρούς"
Λυκούδης: «Ευχαριστώ για τη πρωτιά στους σταυρούς προτίμησης»
25/01/2015 | 22:43

«Θα είμαι στην πρώτη γραμμή του αγώνα και δίπλα στον ΣΥΡΙΖΑ, οπουδήποτε με χρειαστεί για το καλό της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης».

Αυτό τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Χαράλαμπος Λυκούδης, μιλώντας στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ, πριν από λίγο, στο κέντρο Τύπου στην Αντιπεριφέρεια.

Και συνέχισε:

«Ευχαριστώ τους χιλιάδες Κεφαλλονίτες και Θιακούς που με ψήφισαν και με ανέδειξαν πρώτο σε σταυρούς. Θα τιμήσω αυτή την βαριά παρακαταθήκη και θα είμαι πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα για το καλό των νησιών μας».

Τέλος, έδωσε τα συγχαρητήριά του στον ΣΥΡΙΖΑ και όχι σε κάποιον συγκεκριμένα υποψήφιο του ψηφοδελτίου, αφού όπως διευκρίνισε, ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η καταμέτρηση των σταυρών.

Απο το γραφείο επικοινωνίας του κ. Λυκούδη λάβαμε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τους χιλιάδες Κεφαλονίτες και Θιακούς που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και με ανέδειξαν πρώτο σε σταυρούς προτίμησης μεταξύ όλων των υποψηφίων από όλα τα κόμματα.
Θα τιμήσω αυτή τη βαριά παρακαταθήκη και θα παραμείνω στη πρώτη γραμμή του αγώνα.
Η μεγάλη πολιτική οικογένεια που δημιουργήσαμε έχει παρόν και μέλλον και είναι βέβαιον ότι θα πρωταγωνιστήσει στις εξελίξεις που έρχονται,
Συγχαρητήρια στο ΣΥΡΙΖΑ για τη νίκη του. Θα είμαι δίπλα του σε κάθε προσπάθεια για το καλό της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης

Χαράλαμπος Λυκούδης