Στο έκτακτο αυτό Δημοτικό Συμβούλιο μ’ ένα τόσο σοβαρό θέμα που έχει να κάνει με την πρόσληψη προσωπικού για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα η αντιπολίτευση έλειπε
Λυκούδης: “Η αντιπολίτευση λείπει λόγω έλλειψης επιχειρημάτων, θέσεων και απόψεων”
24/03/2015 | 20:18

Στην κατεπείγουσα συνεδρίαση που πραγματοποίησε το Δημοτικό Συμβούλιο στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος» ο Αντιδήμαρχος Αργοστολίου και Σάμης κ. Διονύσης Λυκούδης έκανε δήλωση σχετικά με την απουσία της αντιπολίτευσης.

Στο έκτακτο αυτό Δημοτικό Συμβούλιο μ’ ένα τόσο σοβαρό θέμα που έχει να κάνει με την πρόσληψη προσωπικού για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα η αντιπολίτευση έλειπε με την δικαιολογία ότι δεν έχει γίνει ακόμα Δημοτικό Συμβούλιο στο Ληξούρι.

Ο Αντιδήμαρχος Αργοστολίου και Σάμης κ. Διονύσης Λυκούδης τόνισε ότι το Συμβούλιο αυτό στο Ληξούρι έχει ως στόχο την ενημέρωση των πολιτών για την συνέχεια των έργων της ανασυγκρότησης της Παλλικής κ εφ’ όσον αύριο συγκαλείται στο Ληξούρι συγκέντρωση από τον Υπουργό ΥΠΟΜΕΔΙ και την κα Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, αν και θα έπρεπε να είχε γίνει μ’ ένα διαφορετικό οργανωτικό χαρακτήρα, η Δημοτική Αρχή θεωρεί ότι με αυτό τον τρόπο καλύπτεται το κομμάτι της ενημέρωσης για την τοπική κοινωνία.

Κατά συνέπεια η Αντιπολίτευση δεν είχε λόγο να λείπει σήμερα από το Δημοτικό Συμβούλιο. Ο λόγος που αποδίδουν σήμερα την απουσία τους είναι η έλλειψη των επιχειρημάτων, η έλλειψη των θέσεων, η έλλειψη των απόψεων και η έλλειψη του προγράμματος.

dhmotiko (1) dhmotiko (3) dhmotiko (4) dhmotiko (5) dhmotiko (6) dhmotiko (7) dhmotiko (8) dhmotiko (9) dhmotiko (10) dhmotiko (11) dhmotiko (12) dhmotiko (13) dhmotiko (14)