Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο αντιδήμαρχος Αργοστολίου κ. Διονύσης Λυκούδης ύστερα από την απόφαση του Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης.
Λυκούδης: Δεν θα υπάρχουν περίπτερα στη νέα πλατεία Αργοστολίου
Κοινωνία
23/01/2017 | 09:14

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο αντιδήμαρχος Αργοστολίου κ. Διονύσης Λυκούδης ύστερα από την απόφαση του Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Παναγιωτόπουλου με την οποία ακυρώνεται η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κεφαλονιάς για την μόνιμη μετεγκατάσταση των περιπτέρων από την Πλατεία Βαλλιάνου στο Αργοστόλι.

Σε ερώτηση του e-kefalonia o κ. Λυκούδης τόνισε ότι τα έργα συνεχίζονται κανονικά, όλα τα περίπτερα θα απομακρυνθούν ώστε να συνεχίσει απρόσκοπτα η πορεία των έργων στη πλατεία. Παράλληλα, ο Δήμος και οι αρμόδιες τεχνικές υπηρεσίες θα μελετήσουν τις όποιες παρατηρήσεις της Αποκεντρωμένης ώστε να περάσουν οι αλλαγές σε νέο Δημοτικό Συμβούλιο.  Ο κ. Λυκούδης ξεκαθάρισε ότι στη νέα πλατεία δεν θα υπάρχουν άναρχα περίπτερα με ψυγεία κ.ο.κ. Μόλις τελειώσει το έργο θα αλλάξει ριζικά το ιστορικό κέντρο της πόλης. Παράλληλα ο αντιδήμαρχος τόνισε ότι η δημοτική αρχή ετοιμάζει και κάποιες εκπλήξεις για τα έργα που ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer