Εύχομαι καλή επιτυχία και τα καλύτερα αποτελέσματα, στα δύσκολα που έχουμε μπροστά μας .
Λούζης: Δεν δέχομαι να είμαι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ
Πολιτική
05/01/2015 | 10:56

Αγαπητοί φίλες και φίλοι,

Σας χαιρετώ και εύχομαι καλή χρονιά με δύναμη , δημιουργικότητα και επιτυχία στον μεγάλο και ιδιαίτερα σημαντικό αγώνα που έχουμε μπροστά μας αυτό τον χρόνο. Ιδιαίτερα εφόσον , με την απόφαση του λαού , ανατεθεί σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ η ευθύνη της διακυβέρνησης της πατρίδας μας.

Εμείς πρέπει να συμβάλουμε ώστε να βγει η χώρα από την κρίση , οικονομική , αξιακή , κοινωνική , πολιτιστική και αναπτυξιακή .

Ευχαριστώ τους φίλους από τις τοπικές οργανώσεις που με πρότειναν μεταξύ άλλων για υποψήφιο βουλευτή του κόμματος στα νησιά μας . Όμως σας ενημερώνω ότι δεν δέχομαι την υποψηφιότητα για δύο κυρίως λόγους :

– Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν εξίσου άξιοι , φίλες και φίλοι, που μπορουν να εκπροσωπήσουν τα νησιά μας στο κοινοβούλιο αυτή την ιστορική περίοδο για την χώρα , και δεύτερον ,

– Γιατί πιστεύω ότι εξίσου σημαντικό έργο πρέπει να γίνει στις τοπικές κοινωνίες , στην νέα κατάσταση που θα προκύψει μετά τις εκλογές . Πρέπει να συμβάλουμε και τοπικά , για την ανασυγκρότηση του κοινωνικού ιστού , με επίκεντρο τον άνθρωπο . Για την ανάπτυξη , τον πολιτισμό , το περιβάλον , τις αξίες της ισοπολιτείας , ισονομίας , των ίσιων δικαιωμάτων και ευκαιριών για όλους και ιδιαίτερα για τους νέους μας . Για να στηρίξουμε με θέσεις και προτάσεις , μέσω της/του βουλευτή , και όχι μόνο , του κυβερνητικού έργου .

Σε αυτόν τον αγώνα , και στον βαθμό που μπορώ , θα βοηθήσω από συλλόγους και όποια άλλη θέση οι γνώσεις και ή εμπειρία μου , χρειάζονται .

Εύχομαι καλή επιτυχία και τα καλύτερα αποτελέσματα , στα δύσκολα που έχουμε μπροστά μας .

ΡΩΣΣΕΤΟΣ ΛΟΥΖΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer