Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται καθημερινά στα γραφεία του Ενιαίου Αγροτικού Συνεταιρισμού.
Λήγει την Παρασκευή η υποβολή ένστασης για την Εξισωτική Αποζημίωση 2012
Κοινωνία
05/08/2013 | 22:30

Ο  Ενιαίος Αγροτικός Συνεταιρισμός έχοντας παραλάβει από τον Οργανισμό  Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.) του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων τις ονομαστικές καταστάσεις δικαιούχων και απορριπτόμενων παραγωγών, με ή χωρίς αποκλίσεις – κυρώσεις, της Εξισωτικής Αποζημίωσης του έτους 2012 τις ανακοίνωσε στις 26 Ιουλίου σε όλες τις Δημοτικές ενότητες των Δήμων Κεφαλλονιάς και Ιθάκης προς ενημέρωση των ενδιαφερομένων παραγωγών.
Οι Κεφαλλονίτες και Θιακοί απορριπτόμενοι παραγωγοί, δικαιούχοι Εξισωτικής Αποζημίωσης έτους 2012 (Μέτρα 211 και 212 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2007- 2013), μπορούν να πληροφορηθούν τα αποτελέσματα από τα Δημοτικά Καταστήματα όλων των Ενοτήτων και αν επιθυμούν μπορούν να υποβάλουν ένσταση στα γραφεία του Ενιαίου Αγροτικού Συνεταιρισμού στο Αργοστόλι, το αργότερο έως Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013, ώστε αμέσως μετά το διοικητικό έλεγχο από τον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. να καταστεί δυνατή η καταβολή της σχετικής αποζημίωσης.
Υπενθυμίζεται ότι, ο Ενιαίος Αγροτικός Συνεταιρισμός ως Πύλη Εισόδου για το Νομό, διαθέτει πλήρες αρχείο για την εξυπηρέτηση όλων των Κεφαλλήνων και Θιακών παραγωγών δικαιούχων των Μέτρων Αγροτικής Ανάπτυξης στα οποία περιλαμβάνεται και η Εξισωτική Αποζημίωση.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται καθημερινά  στα γραφεία του Ενιαίου Αγροτικού Συνεταιρισμού.
Για τον Ενιαίο Αγροτικό Συνεταιρισμό Κεφαλληνίας και  Ιθάκης
Ανδρέας  Π.  Καλαφάτης   Πρόεδρος  Δ.Σ.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer