Με αφορμή την άσκηση ποινικής δίωξης από την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών,
Κουρής: «Δώστε στους εργαζομένους του ALTER τα κλεμμένα 8 εκατ. Ευρώ»
Κοινωνία
16/09/2014 | 19:19

«Να επιστραφούν τα κλεμμένα χρήματα στους εργαζομένους του ALTER» ζήτησε ο Γιώργος Κουρής, με αφορμή την άσκηση ποινικής δίωξης από την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, σε βάρος των μετόχων του σταθμού, Θανάση Αθανασούλη και Κώστα Γιαννίκου, με την κατηγορία ότι πήραν 8 εκατομμύρια ευρώ από το ταμείο του καναλιού και τα έστειλαν σε εξωχώριες εταιρείες, που ανήκουν σε συγγενικά τους πρόσωπα.

«Τα οκτώ εκατομμύρια ευρώ που πήραν από το ταμείο του ALTER και τα μετέφεραν σε εξωχώριες εταιρείες στενών συγγενικών τους προσώπων, ο Θανάσης Αθανασούλης και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του καναλιού Κώστας Γιαννίκος, όπως προέκυψε από δικαστική έρευνα και εντοπίστηκαν μέσω δικαστικής συνδρομής, σαν μέτοχος του καναλιού ο οποίος όμως ουδέποτε άσκησα διοίκηση και διαχείριση και επομένως δεν φέρω καμία ευθύνη για την καταστροφή του ALTER, στο οποίο έχω χάσει πολλά εκατομμύρια ευρώ, προτείνω να διατεθούν για την άμεση εξόφληση και αποζημίωση των εργαζομένων» τονίζει.

«Μετά από αυτή την εξέλιξη που με δικαιώνει πλήρως, ελπίζω η έρευνα να προχωρήσει σύντομα και σε βάθος για να αποκαλυφθεί ολόκληρο το μεγάλο φαγοπότι» πρόσθεσε ο κ. Κουρής.

Υπενθυμίζεται ότι η Εισαγγελία άσκησε ποινική δίωξη για τις κακουργηματικού βαθμού κατηγορίες της απάτης και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, σε βάρος των πρώην μετόχων και υπευθύνων του τηλεοπτικού σταθμού.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer