Πλήθη πιστών συρρέουν στα Ομαλά προκειμένου να προσκυνήσουν το άφθαρτο και χαριτόβρυτο λείψανο του Οσίου και Θεοφόρου Πατρός ημών Γεράσιμου του Νέου Ασκητού.
Κοσμοσυρροή πιστών στο Μοναστήρι του Αγίου μας στα Ομαλά
Εκκλησία
16/08/2015 | 06:20

Του Αντώνη Καγγελάρη

Κοσμοσυρροή πιστών στην Ιερά Μονή του Αγίου Γεράσιμου στα Ομαλά της Κεφαλονιας. Πλήθη πιστών συρρέουν στα Ομαλά προκειμένου να προσκυνήσουν το άφθαρτο και χαριτόβρυτο λείψανο του Οσίου και Θεοφόρου Πατρός ημών Γεράσιμου του Νέου Ασκητού.

Στις 9.30 ξεκίνησε ο Μέγας πολυαρχιερατικό Εσπερινός χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτού Επισκόπου Κερνίτσης του Κεφαλλήνος, βοηθού Επισκόπου της Ι.Μ. Πατρών ο οποίος Εκύρηξε τον Θείο λόγο και ετόνισε ότι η ζωή του Αγίου υπήρξε αγγελοειδής που τον κατέκτησε φίλο του Θεού και επίγειο άγγελο και Ουράνιο άνθρωπο, ενώ συγχοροστάτησαν οι Σεβασμιώτατος Μητροπολίτες Νικαίας Αλέξιος και Ηλείας κ. Γερμανός Τοποτηρητής της Ι.Μ. Κεφαλληνίας.

Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρος Παρίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μάκης Παπαναστασάτος, ο αντιδήμαρχος κ. Σπύρος Ματιάτος κ.α.

esperinos_agios_gerasimos esperinos_agios_gerasimos (2) esperinos_agios_gerasimos (3) esperinos_agios_gerasimos (4) esperinos_agios_gerasimos (5) esperinos_agios_gerasimos (6) esperinos_agios_gerasimos (7) esperinos_agios_gerasimos (8) esperinos_agios_gerasimos (9) esperinos_agios_gerasimos (10) esperinos_agios_gerasimos (11) esperinos_agios_gerasimos (12) esperinos_agios_gerasimos (13) esperinos_agios_gerasimos (14)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ