Συνεργασία του Γενικού Γραμματέα του ΕΟΤ και του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και Τουριστικής προβολής Σπύρου Γαλιατσάτου
Κορεάτες τουρίστες στα Ιόνια Νησιά
Τουρισμός
11/07/2016 | 14:36

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5 Ιουλίου συνάντηση στα γραφεία του ΕΟΤ μεταξύ του Γενικού Γραμματέα ΕΟΤ κου Τρυφωνόπουλου και του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και Τουριστικής προβολής κου Σπύρου Γαλιατσάτου, με θέμα τις περαιτέρω ενέργειες σε σχέση με την τουριστική έκθεση και τις επαφές που έγιναν στην Σεούλ τον προηγούμενο μήνα.

Στη συνάντηση αυτή παραβρέθηκαν επίσης ο Γενικός Σύμβουλος της Πρεσβείας της Σεούλ κος Καραπέτσας, ο Ειδικός Σύμβουλός του κου Γενικού Γραμματέα κος Νικόλαος Μπήλιος, η διευθύντρια Έρευνας και Διαφήμισης ΕΟΤ κα Νομπιλάκη καθώς και η διευθύντρια Γραφείων Εξωτερικού και Δημοσίων Σχέσεων κα Κουρεμένου.

Κατά τη συνάντηση παρουσιάστηκαν τα συμπεράσματα από την έκθεση της Σεούλ και αποφασίστηκε να κληθούν για επίσκεψη στην Ελλάδα (Αθήνα, Ιόνια Νησιά κ.λ.π.) οι σημαντικότεροι tour operators της Κορέας με σκοπό τόσο τη δημιουργία κατάλληλων τουριστικών πακέτων αλλά και την δρομολόγηση απευθείας πτήσεων από την Σεούλ στην Αθήνα.

Ο ΕΟΤ από πλευράς του προτίθεται να προβεί σε δράσεις συνδιαφήμισης με τους Κορεάτες T.O

Κατόπιν τούτων η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων από πλευράς της θα κάνεις τις κατάλληλες ενέργειες ώστε το ρεύμα Κορεατών τουριστών που  ήδη επισκέπτεται τη Ζάκυνθο αφενός να αυξηθεί και αφετέρου να επεκταθεί και στα άλλα Ιόνια Νησιά.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ήδη μετέβη στη Ζάκυνθο τριμελής αποστολή του περιοδικού Wings of China, το οποίο έχει τοποθετηθεί σε όλα τα καθίσματα των αεροπλάνων της AIR CHINA, υπό την αρχισυντάκτρια κα Feng Jiang, την αρθογράφο κα Yan Zhang και την δημοσιογράφο κα Li Qiufen.

Με τον τρόπο αυτό η Ζάκυνθος σύντομα θα παρουσιάζεται σε αρκετές δεκάδες εκατομμυρίων επιβατών του εθνικού αερομεταφορέα της Κίνας.

 

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer