Με την συμμετοχή πλήθος κόσμου διεξήχθει η κορυφαία ετήσια εορταστική Εκδήλωση του Συλλόγου Κεφαλλήνων στο Montreal του Καναδά.
Κοντά στους ομογενείς του Καναδά ο Δήμος Κεφαλονιάς
 Ομογένεια
08/11/2015 | 09:16

Με την συμμετοχή πλήθος κόσμου διεξήχθει η κορυφαία ετήσια εορταστική Εκδήλωση του Συλλόγου Κεφαλλήνων στο Montreal του Καναδά.
Ο Πρόεδρός του Συλλόγου κ.Απόστολος Αγγούριας με ιδιαίτερη εγκαρδιότητα , μαζί με τον τ.Πρόεδρο τής Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, κ.Ιωάννη Χιόνη και τον εν ενεργεία Πρόεδρο, κ.Διονύση Βλάχο, υποδέχθηκαν τον Α/Δήμαρχο Κεφαλλονιάς, κ.Ευάγγελο Κεκάτο και τον συνόδευσαν στην Εκδήλωση Πολιτισμού του Συλλόγου , ο οποιος επι 63 συνεχή χρόνια προσφέρει σπουδαίο πολιτιστικο , κοινωνικό και φιλανθρωπικό εργο σε Καναδά και Κεφαλλονιά.
Ο κ.Κεκάτος απηύθυνε χαιρετισμό στην Εκδήλωση, εκ μέρους του Δημάρχου Κεφαλλονιάς, κ.Αλέξανδρου Παρίση και αφού συνεχάρει τον κ.Αγγούρια για την σημαντική Εκδήλωση, ευχαρίστησε για την Πρόσκληση και για το συνεχές ενδιαφέρον των Ομογενών για το Νησί.
Στη συνέχεια παρουσιάστηκε πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα με παιδικά και νεανικά χορευτικά σχήματα, που εντυπωσίασαν με την καλλιτεχνική τους απόδοση.
Αύριο ο κ.Κεκάτος, θα έχει Σύσκεψη Εργασίας με το Συμβούλιο της Ομοσπονδίας και αμέσως μετά, συναντήσεις με Μέλη της Ομογένειας στα Γραφεία του Συλλόγου, για θέματα σχετικά με το Νησί και αφού παραχωρήσει συνέντευξη στα Ομογενειακά ΜΜΕ θα αναχωρήσει για την Κεφαλλονιά. kekatos_agourias

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia