Το Εργατικό Κέντρο καλεί όλους τους εργαζόμενους την Παρασκευή 19/9 στις 11:30το πρωί στο νοσοκομείο του Αργοστολίου.. Να καταλάβουν ότι με την υγεία του λαού δεν δεχόμαστε παιχνίδια.
Σήμερα η κινητοποίηση στο Νοσοκομείο Αργοστολίου
Κοινωνία
19/09/2014 | 08:33

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

 

Το Εργατικό Κέντρο καλεί όλους τους εργαζόμενους την Παρασκευή 19/9 στις 11:30το πρωί στο νοσοκομείο του Αργοστολίου. Να σημάνει συναγερμός. Κόβουν εξετάσεις. Να καταλάβουν ότι με την υγεία του λαού δεν δεχόμαστε παιχνίδια. Την ίδια στιγμή που συσσωρεύεται πλούτος από την μία, από την άλλη μεγαλώνει η φτώχεια. Ενώ φοροαπαλλάσουν το μεγάλο κεφάλαιο και το επιδοτούν ασύστολα, καρατομούν τις δαπάνες για υγεία και πρόνοια.

Εργαζόμενοι, Εργαζόμενες καλούμαστε για το παραμικρό πρόβλημα υγείας να βάλουμε βαθιά το χέρι στην τσέπη. Εξετάσεις, φάρμακα, ιατρικές υπηρεσίες ακριβοπληρώνονται. Μιλάνε για νοικοκύρεμα των δαπανών. Ποιο θησαυρίζουν από την υποβάθμιση της δημόσιας υγείας;

Όλοι σπρώχνονται στα νύχια των ιδιωτικών κλινικών, μεγαλογιατρών και κυκλωμάτων εμπόρων της υγείας.

Τα λαϊκά στρώματα στενάζουν όταν χρειαστούν ιατρικές υπηρεσίες. Να γίνουμε μια γροθιά και να απαιτήσουμε τώρα πλήρη και δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη από ενιαίο, αποκλειστικά δημόσιο φορέα, υγείας. Πρόσληψη μόνιμου προσωπικού, πλήρης κάλυψη υλικοτεχνικών υποδομών με χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό. Όχι στα νοσοκομεία – επιχειρήσεις.

 

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/9/2014 ΣΤΙΣ 11:30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer