Η υπόθεση Φλαμπούραρη μπορεί να τινάξει στον αέρα την πολιτική του Τσίπρα, κατά της διαπλοκής και υπέρ της διαφάνειας, λίγες μέρες πριν τις εκλογές
Κατεβάζουν το …Φλάμπουρο
Πολιτική
17/09/2015 | 16:01

Η υπόθεση Φλαμπούραρη μπορεί να τινάξει στον αέρα την πολιτική του Τσίπρα, κατά της διαπλοκής και υπέρ της διαφάνειας, λίγες μέρες πριν τις εκλογές. Φαίνεται πως ο πολιτικός «πατέρας» του πρώην πρωθυπουργού, έχει μετοχές στη εταιρεία που πήρε το έργο από την περιφέρεια Πελοποννήσου  ύψους 3,9 εκατομμυρίων ευρώ . Ο ίδιος δηλώνει ότι έχει αποχωρήσει από την εταιρεία «ΔΙΑΤΜΗΣΗ», αλλά το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «Πρώτο Θέμα» αναφέρει ότι η εταιρεία αυτή πήρε το έργο, ενώ ο ίδιος μετείχε της κυβέρνησης.
Εάν οι κατηγορίες είναι αληθείς, τότε θα έπρεπε να έχει εκπέσει του υπουργικού αξιώματος του , ενώ τώρα στερείται του δικαιώματος του να μετάσχει στις εκλογές .
Και δεν είναι μόνο αυτό.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ίδιας εφημερίδας, που δεν διαψεύστηκε,  ο Αλέξης Τσίπρας, έκανε διακοπές στη βίλα Μαρτίνου στο Σούνιο, το όνομα του οποίου  φιγουράρει στη λίστα Λαγκάρντ, θέτει μείζον θέμα ηθικής τάξης. Πολύ περισσότερο μάλιστα που ο ίδιος, κατηγορεί τους πολιτικούς του αντιπάλους ότι δεν ερεύνησαν την υπόθεση και ότι φέρνουν προσκόμματα  στη διαλεύκανση της.

eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer