Παραμένει χειμωνιάτικο το σκηνικό του καιρού...
Καταιγίδες και κρύο
09/03/2015 | 20:15

Χειμωνιάτικος θα είναι και την Τρίτη ο καιρός με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά και νότια και χιόνια στα ορεινά.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται τοπικές βροχές και χιονοπτώσεις σε ορεινές αλλά και ημιορεινές περιοχές, με ενδεικτικό υψόμετρο πάνω από 500 μ. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι έως 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Ανάλογος καιρός και στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, με τη θερμοκρασία από 4 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Σποραδικές καταιγίδες στις παραθαλάσσιες περιοχές, χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά αναμένονται στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά Ελλάδα, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο. Το θερμόμετρο θα κυμανθεί από 4 έως 15 βαθμούς.

Ισχυρές καταιγίδες αναμένονται στα νησιά, με τη θερμοκρασία από 10 έως 17 βαθμούς.

Ασθενείς τοπικές βροχές και χιόνια στην Πάρνηθα προβλέπουν οι μετεωρολόγοι για την Αττική. Η θερμοκρασία από 6 έως 14 βαθμούς.

Τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά αναμένονται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 9 βαθμούς Κελσίου.