Μετά από τα παραπάνω οι «αυτόκλητοι υπερασπιστές» των δικαιωμάτων του περιπτέρου τα «μάζεψαν» και έφυγαν.
Ιδιοκτήτρια περιπτέρου της πλατείας προς συνδικαλιστές «Να βάλετε τα σωματεία σας εκεί που ξέρετε»!
Πολιτική
10/10/2016 | 15:32

«Άδειασε» μεγαλοπρεπώς τους εκπροσώπους του Εργατικού Κέντρου η ιδιοκτήτρια του περιπτέρου της πλατείας όταν αυτοί εμφανίστηκαν ως αυτοκλήτως διαμαρτυρόμενοι στο Δημαρχείο Κεφαλονιάς σε σχέση με το που θα είναι η νέα θέση του γνωστού περιπτέρου στο κάτω μέρος της πλατείας.

Ενώ λοιπόν οι Συνδικαλιστές έδιναν το γνωστό «σόου» τους και την γνωστή «παράσταση» συνεπικουρούμενοι από τον Δημοτικό Σύμβουλο της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης, Νίκο Γκισγκίνη, εμφανίστηκε ξαφνικά η ιδιοκτήτρια του περιπτέρου, η οποία κατά κυριολεξία γείωσε τους ερήμην της «υπερασπιστές» της για το δικό της περίπτερο.

Πιο συγκεκριμένα η ιδιοκτήτρια του περιπτέρου ξεκαθάρισε ότι είναι σε πλήρη συμφωνία με το Δήμο για τη νέα θέση του περιπτέρου της και ζήτησε από τους συνδικαλιστές να αφήσουν την περιουσία της ήσυχη δηλώνοντας κάπως γλαφυρά: «Αφήστε την περιουσία μου ήσυχη, να βάλετε τα σωματεία και τα συνδικάτα σας εκεί που ξέρετε»!!! Μετά από τα παραπάνω οι «αυτόκλητοι υπερασπιστές» των δικαιωμάτων του περιπτέρου τα «μάζεψαν» και έφυγαν.

Πηγή: anexarttitosblog.gr

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer