Οι πρώτες δηλώσεις της επανεκλεγείσας βουλευτή του Νομού μας από την Περιφέρεια
Θεοπεφτάτου: “Ξεκινάμε”
Πολιτική
20/09/2015 | 20:42

Σε δηλώσεις της στους εκπροσώπους των τοπικώνηη ΜΜΕ πριν από λίγο στην Περιφέρεια, η επανεκλεγείσα βουλευτής του Νομού μας Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, τόνισε τα εξής:

“Πρώτα απ’ όλα να ευχαριστήσω την πλειοψηφία των συμπατριωτών μας, όλους, όσους μας υποστήριξαν, που πίστεψαν σας μας που στάθηκαν δίπλα μας, γιατί το οφείλω.

Να ευχαριστήσω το Μάκη το Βασιλάτο και το Δημήτρη το Ραυτόπουλο και μια 2η φορά το Μάκη το Βασιλάτο, γιατί στρατεύτηκε σ’ έναν αγώνα τώρα πιο αποτελεσματικό απ’ ότι το Γενάρη και στην κρίσιμη στιγμή τοποθετήθηκε χωρίς ιδιοτέλεια.

Πιστεύω ότι σ’ αυτές τις εκλογές δεν δικαιώθηκε τόσο η πολιτική μας, αλλά δικαιώθηκε η ηθική μας. Θεωρώ ότι αυτή η ψήφος εγκρίθηκε και αναγνωρίστηκε ότι δώσαμε τη μάχη με νίκες και με ήττες, με οδύνη, με απώλειες, αλλά δόθηκε η μάχη και αυτό αναγνωρίστηκε από τον ελληνικό λαό.

Θέλω να δηλώσω ότι κατανοώ απόλυτα όλους αυτούς που δεν μας ψήφισαν σ’ αυτές τις εκλογές, αυτούς που χώρισαν οι δρόμοι μας.

Τους κατανοώ.

Τώρα νοιώθω ότι είναι η μεγάλη μας ευθύνη να βαδίσουμε με περισσότερους συμπατριώτες στον ίδιο δρόμο, να είμαστε μπροστά μαζί με άλλους σε μια πορεία που θα οδηγήσει τα νησιά μας στο μέλλον. Τίποτα αύριο δεν θα είναι εύκολο. Τώρα, περισσότερο από ποτέ πρέπει να δώσουμε μάχες για τη ζωή μας, μάχες για το μέλλον, μάχες για τους νέους, μάχες κατά της φτώχειας και της κοινωνικής κρίσης.

Ξεκινάμε”.

eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer