Τη Δευτέρα 30 Μαρτίου θα ειπωθούν αλήθειες για τον τουρισμό και για τα προβλήματα που ταλανίζουν τα τουριστικά καταλύματα όλης της Ελλάδος.
Η 18η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε.
26/03/2015 | 12:28

Τη Δευτέρα 30 Μαρτίου θα ειπωθούν αλήθειες για τον τουρισμό και για τα προβλήματα που ταλανίζουν τα τουριστικά καταλύματα όλης της Ελλάδος.

Η φορολογία, το ασφαλιστικό, η έλλειψη ρευστότητας και μία σειρά ακόμη από κρίσιμα θέματα, που απασχολούν στο σύνολό τους τις μικρομεσαίες τουριστικές επιχειρήσεις, θα απασχολήσουν την 18η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων – Διαμερισμάτων Ελλάδος (Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε.), η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015, στο ξενοδοχείο Divani Caravel Hotel.

Τη συνέλευση θα τιμήσουν με την παρουσία τους η αναπληρωτής υπουργός Τουρισμού, στο υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, κα. Έλενα Κουντουρά, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, κ. Ανδρέας Ανδρεάδης, ο πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κ. Γεώργιος Τσακίρης και πολλοί εκπρόσωποι κομμάτων και θεσμικών φορέων του Τουρισμού.

Η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε. έχει καθιερωθεί σε σταθερό σημείο συνάντησης, ανταλλαγής απόψεων και επικοινωνίας όλων των εμπλεκόμενων εταίρων -των επιχειρηματιών του κλάδου των μικρομεσαίων τουριστικών επιχειρήσεων, εκπροσώπων των θεσμικών φορέων και της πολιτικής ηγεσίας του Τουρισμού.

Tη συνέλευση θα απασχολήσουν οι νέες τάσεις και εξελίξεις της τουριστικής αγοράς, σε μία χρονιά που ο ελληνικός τουρισμός αναμένεται να σημειώσει νέο ρεκόρ, αλλά και ο ρόλος και η συμβολή των μικρομεσαίων τουριστικών επιχειρήσεων στην οικονομική, τουριστική και περιβαλλοντική ανάδειξη της περιφέρειας.

«Μέσα από τις εργασίες της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Συνομοσπονδίας μας, στο πλαίσιο ενός ειλικρινούς διαλόγου, αισιοδοξούμε να καταγράψουμε τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες μας και να προωθήσουμε τα θέματα που θα ανακύψουν στα αρμόδια όργανα, προκειμένου να επιτευχθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις», σημειώνει ο πρόεδρος της Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε., κ. Κωνσταντίνος Μπρεντάνος.

Η Πρόεδρος Συλόγου Τουριστικών Καταλυμάτων Δ.Ε. Αργοστολίου κα Σίσσυ Αντωνάτου

Η Πρόεδρος Συλόγου Τουριστικών Καταλυμάτων Δ.Ε. Αργοστολίου κα Σίσσυ Αντωνάτου

Σίσσυ Αντωνάτου

Έφορος Δημοσίων Σχέσεων Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε.

Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Ο.Ε.Ε.Δ.Δ.Κ.Ι.

Πρόεδρος Συλόγου Τουριστικών Καταλυμάτων Δ.Ε. Αργοστολίου