Σκάλα ώρα μηδέν !!!
Η Σκάλα καλεί το Δήμαρχο!!!
Κοινωνία
06/05/2011 | 16:52

Σας περιμένουμε εδώ και καιρό να ακούσετε, να δείτε και να μας πείτε γιατί και πότε το χωριό μας θα θυμίζει τουριστικό προορισμό! Αν εσείς έχετε την υπομονή να ζείτε σε μία τέτοια καθημερινότητα;
Θέλω να νομίζω ότι γνωρίζετε τη κατάσταση του δρόμου Σκάλα – Πόρο; Φυσικά δικαιολογήστε, δεν επιλέγεται κυρ. Δήμαρχε να περάσετε γιατί σκέφτεστε τη ζημιά που θα πάθει το αυτοκίνητο σας! Εμείς δυστυχώς έχουμε συνηθίσει!
Ρωτήστε τώρα, τους τουρίστες αν έχουν ξανά πληρώσει ποτέ για να δουν τέτοιες εικόνες ντροπής.. Αν θα επιλέξουν ξανά το νησί μας! Τα λόγια που θα μεταφέρουν στη χώρα τους για το ταξίδι διακοπών στη Κεφαλονιά!
Για να μην τα παρουσιάζω όλα μαύρα, αν και δύσκολα μπορούν να περιγράφουν αλλιώς, πριν την προγραμματισμένη ομιλία του Δημάρχου μας Αλέξανδρου Παρίση στη Σκάλα που ακυρώθηκε, είχαμε μια πολύ ανατρεπτική εικόνα καθαριότητας και πυρετώδους ετοιμασίας για να αλλάξει το κλήμα στο σαραβαλιασμένο μας χωριό, αυτά όμως ήταν μπαλώματα και όχι ουσιαστική λύση των προβλημάτων.
Ο Δήμος λοιπόν τις προηγούμενες μέρες προσπάθησε να σώσει τη κατάσταση τη τελευταία στιγμή!!! Ε λοιπόν χθες 5-5-2011 κατέγραψα αυτές τις εικόνες ντροπής!
Χαντάκια παγίδες σε όλους τους δρόμους, ειδικά στο παραλιακό το πρόβλημα ξεπερνά κάθε φαντασία! Τι λόγια να πω. για τους χωματόδρομους που οδηγούν στη περιοχή Φτεργιώνα – Μούντα και γενικά τα σπίτια που είναι πάνω από 20 στο Κάμπο. Οικογένειες που ζουν χειμώνα – καλοκαίρι μέσα στις λάσπες και τις λακκούβες. Δύσκολα περνά από τα αγκάθια ένα αυτοκίνητο όχι να συναντηθούν δύο!
Ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου επανειλημμένα ζητά να του δοθεί ένα όχημα του Δήμου για τη καθαριότητα. Είναι πολυτέλεια να ζητά το αυτονόητο;
Οι εικόνες πραγματικά μιλούν από μόνες τους!
Μια υπέροχη παραλία χωρίς ξαπλώστρες! Πότε θα λυθεί το θέμα της μίσθωσης;
Για δείτε λάμπες που δεν έχουν αλλαχθεί εδώ και μήνες!
Φαναράκια που κρέμονται στο δρόμο και εύκολα μπορεί να γίνει το ατύχημα!
Να σας ενημερώσω ότι σε όλη την περιοχή της Σκάλας – Ρατζακλί – Ανάληψη είναι καμένες και θέλουν άλλαγμα πάνω από 50 λάμπες και 3 μήνες το θέμα το φωνάζουν και οι κάτοικοι και ο πρόεδρος των χωριών !
Πρώτη φορά η κοινότητα δεν έχει ένα άτομο στο γραφείο πληροφοριών και παραμένει κλειστό! Δεν υπάρχει λοιπόν η δυνατότητα στους τουρίστες να ενημερώνονται και να λύνουν τις απορίες τους για κάθε υπηρεσία που προσφέρει το χωριό!

ΤΡΑΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer