Ετέθησαν θέματα συνεργασίας των δύο χωρών σε επίπεδο εκπαίδευσης, πολιτισμού και τουρισμού
Η Πρέσβης της Σλοβενίας στην Κεφαλονιά, σύσκεψη στο Δημαρχείο
Πολιτική
04/11/2016 | 12:26

Της Γιάννας Κουλουμπή

Η Πρέσβης της Σλοβενίας, κα Ανίτα Πίπαν, βρίσκεται από χθες στο νησί μας και για το λόγο αυτό αργά το απόγευμα πραγματοποιήθηκε μίνι σύσκεψη στο Δημαρχιακό Μέγαρο, υπό τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού, κ. Ευάγγελο Κεκάτο.

Η Πρέσβης ήταν ιδιαίτερα φιλική και προσιτή με όλους, ενώ ζήτησε να ενημερωθεί για διάφορα θέματα του νησιού. Άλλωστε, παρόντες ήταν ακόμη στη σύσκεψη ο κ. Ερνέστος Τζαννάτος από το ΤΕΙ, ο κ. Κώστας Πρέντζας από τον Εμπορικό Σύλλογο “Η Κράνη”, η κα Πρόξενος της Ιταλίας Γκρατσιέλα Μικελέτι με την Γιολάντα Γκόρνο και τον Εμιλιάνο Μαντζαρότι, η κα Σουζάνα Πεφάνη από την Περιφέρεια, ο κ. Χρήστος Λευκαδίτης από το Λιμενικό Ταμείο και η κα Κατερίνα Ανδρεάτου από την Τουριστική Επιτροπή του Δήμου Κεφαλλονιάς.

Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ετέθησαν θέματα συνεργασίας των δύο χωρών σε επίπεδο εκπαίδευσης, πολιτισμού και τουρισμού, ενώ στη συνέχεια ο κ. Κεκάτος τίμησε την κα Πίπαν με την πλακέτα του Δήμου Κεφαλλονιάς. Σήμερα η Πρέσβης ζήτησε να βρεθεί στο μνημείο των Σλοβένων στο Κάστρο, όπου μάλιστα έχει οργανωθεί και μια μικρή τελετή με κατάθεση στεφάνων προς τιμήν των Σλοβένων στρατιωτών που συμμετείχαν στον αντιστασιακό αγώνα στο νησί μας.

presveira-slovenias-syskepsi-2

presveira-slovenias-syskepsi presveira-slovenias-syskepsi-3 presveira-slovenias-syskepsi-4 presveira-slovenias-syskepsi-5 presveira-slovenias-syskepsi-6 presveira-slovenias-syskepsi-7 presveira-slovenias-syskepsi-8

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer