Ο λαός της Κεφαλονιάς και Ιθάκης στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου διατράνωσε το δημοκρατικό του φρόνημα με ένα δυνατό και ηχηρό ΟΧΙ του 65%
Η Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ για το δημοψήφισμα
Πολιτική
07/07/2015 | 13:55

Ο λαός της Κεφαλονιάς και Ιθάκης στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου διατράνωσε το δημοκρατικό του φρόνημα  με ένα δυνατό και ηχηρό  ΟΧΙ του 65% , παράλληλα έστειλε ένα σαφές μήνυμα που βάζει τέλος στα μνημόνια της υποτέλειας και στους εκβιασμούς των δανειστών, ζητά την εφαρμογή  πολιτικών οικονομικής ανάκαμψης της οικονομίας, τον τερματισμό  της λιτότητας με την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, την πάταξη της ανεργίας με την δημιουργία θέσεων εργασίας πλήρους απασχόλησης, με ανθρώπινες συνθήκες εργασίας όπως επιτάσσει το ευρωπαϊκό ιδεώδες.

Ως Νομαρχιακή Επιτροπή Κεφαλονιάς και Ιθάκης, στηρίζουμε την κυβέρνηση στις δύσκολες διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, επισημαίνουμε όμως ότι πρέπει να ξεκινήσουν από μηδενική βάση σε μια προοδευτική κατεύθυνση με την άμεση εφαρμογή του προγράμματός μας και την διατήρηση των κόκκινων γραμμών σε όλα τα επίπεδα.

Άλλωστε, αυτό είναι και το μήνυμα του ελληνικού λαού με το δημοκρατικό και βροντερό ΟΧΙ.

Τέλος, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλα τα μέλη και τους φίλους του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Κεφαλονιάς και Ιθάκης για τον δύσκολο και σε ελάχιστο χρόνο, αγώνα που δώσαμε για :

ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ-ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ και ΙΘΑΚΗΣ

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ