Ξεκίνησαν πυρετωδώς οι προετοιμασίες για το Ληξουριώτικο Καρναβάλι!
Η Μαγική Καρναβαλούπολη ανοίγει τις πύλες της!
06/02/2015 | 16:50

Ξεκίνησαν πυρετωδώς οι προετοιμασίες για το Ληξουριώτικο Καρναβάλι!  Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Ληξούρι. Στο Ληξούρι όπου φημίζεται για την καλή διοργάνωση , το κέφι και τη μοναδική του σάτιρα! Η  Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ με τον αντιπρόσωπό της Γιώργο Κατσιβέλη, τον Αντιδήμαρχο Αλέξη Μοσχονά, τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Ληξουρίου Μαρκέτο Δημήτρη  και τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής, με πρόεδρο το Γεράσιμο Σωτ. Γαλανό, ξεκίνησαν ήδη και δρομολογούν ότι καλύτερο μπορεί να γίνει, μέσα στη δύσκολη κατάσταση που περνάμε, γιατί το Ληξουριώτικο Καρναβάλι είναι  ένα και μοναδικό!    Είναι ανάσα ζωής στη καρδιά του χειμώνα που αγκαλιάζει τη χαρά και διώχνει μακριά τη μιζέρια, δίνοντας  απέραντη ικανοποίηση τόσο σε αυτούς που συμμετέχουν όσο και σε αυτούς που το παρακολουθούν. Η επικαιρότητα, τα  τοπικά και εθνικά προβλήματα θα πάρουν και θα δώσουν, περιπλεγμένα και χρωματισμένα με την μοναδική Ληξουριώτικη  σάτιρα, απ’ όλους εκείνους  που έχουν μέσα τους το σκώμα και την σατιρική φλέβα του Λασκαράτου. Εκδηλώσεις για όλα τα γούστα, σοβαρές και πειραχτικές, μουσικές εκδηλώσεις, εκδηλώσεις για τα παιδιά και πολλές εκπλήξεις σας περιμένουν!

Η Μαγική Καρναβαλούπολη για πρώτη φορά θ΄ ανοίξει τις πύλες της και θα σας υποδεχτεί  για να περάσουμε  υπέροχες ώρες χαράς και διασκέδασης.

Σας καλούμε λοιπόν όλους να έρθετε στο Ληξούρι να διασκεδάσετε και να χαρείτε, γιατί εμείς έχουμε αποδείξει ότι το κέφι, η ζωντάνια, η σάτιρα και το πείραγμα δεν λείπουν από τα χείλη μας.

Σας περιμένουμε να δηλώσετε συμμετοχή στο Δημοτικό κατάστημα Ληξουρίου  , στην κ. Ντίνα Μοσχοπούλου.

Και μην ξεχνάτε ότι το Καρναβάλι …….. έφτακεεεε!!!

Για την Καρναβαλική Οργανωτική Επιτροπή

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Κ.Ε.

Άγγελος Κωνσταντάκης