Οι Κεφαλονίτες μπορεί να μαζεύουν ακόμη τα κομμάτια τους, έπειτα από τα διαδοχικά «χτυπήματα» του Εγκέλαδου, αλλά έχουν μία καλή παρηγοριά.
Η Κεφαλονιά στα 10 καλύτερα νησιά της Ευρώπης
Πρωτοσέλιδα
19/02/2014 | 17:32

Οι Κεφαλονίτες μπορεί να μαζεύουν ακόμη τα κομμάτια τους, έπειτα από τα διαδοχικά «χτυπήματα» του Εγκέλαδου, αλλά έχουν μία καλή παρηγοριά. Οι τουρίστες που επισκέφθηκαν το νησί έως τώρα το… ερωτεύτηκαν. Σημάδι πως θα ακολουθήσουν κι άλλοι επισκέπτες. Κι αυτό είναι μόνο ένα από τα πέντε ελληνικά νησιά, που φαίνεται πως έχει λατρέψει ο κόσμος.

Συνολικά πέντε μπήκαν στην πρώτη δεκάδα του TripAdvisor, για τα καλύτερα νησιά της Ευρώπης. Η Νάξος έχει κατακτήσει την καρδιά των τουριστών, που την κατατάσσουν δεύτερη στη λίστα της «γηραιάς» ηπείρου, ενώ έκτη είναι η Κεφαλονιά, ακριβώς κάτω από τη Μήλο και πάνω από τη Σαντορίνη, ενώ τη δεκάδα κλείνει η Πάρος.

Η κατάταξη βγήκε με βάση την άποψη των τουριστών που έχουν ήδη επισκεφθεί τα νησιά, ενώ η Ελλάδα είναι η χώρα με τη μεγαλύτερη εκπροσώπηση στη λίστα. Ακολουθεί η Σκωτία, με τρία νησιά, ανάμεσά τους και το Λιούις και Χάρις, που ψηφίστηκε ως το καλύτερο στην Ευρώπη.

Τα 10 καλύτερα νησιά της Ευρώπης σύμφωνα με το TripAdvisor

Λιούις και Χάρις, Σκωτία
Νάξος
Γκόζο, Μάλτα
Νησιά Ορκνεϊ, Σκωτία
Μήλος
Κεφαλονιά
Σαντορίνη
Κάπρι, Ιταλία
Μουλ, Σκωτία
Πάρος

Η πανέμορφη παραλία του Μύρτου

Η πανέμορφη παραλία του Μύρτου

Πηγή: iefimerida.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ