«Οταν είδαμε για πρώτη φορά αυτή την παραλία, καταλάβαμε αμέσως ότι επρόκειτο να είναι η αγαπημένη μας παραλία στην Κεφαλονιά»
Η Αντίσαμος “ξετρέλανε” τους Ολλανδούς!
Τουρισμός
05/08/2015 | 14:00

«Οταν είδαμε για πρώτη φορά αυτή την παραλία, καταλάβαμε αμέσως ότι επρόκειτο να είναι η αγαπημένη μας παραλία στην Κεφαλονιά».

Με αυτή τη φράση ξεκινά το αφιέρωμά της στην Αντίσαμο, Ολλανδή blogger στο travelandlifestylediaries.com.

Η «Dutched Pinay Travels» περιγράφει την Αντίσαμο ως εξής: «Βρίσκεται κρυμμένη σε έναν κόλπο και περιβάλλεται από καταπράσινο φύλλωμα που σχεδόν αγγίζει τη θάλασσα» και προσθέτει πως το μόνο που κάνει τον επισκέπτη να καταλαβαίνει πως υπάρχει «πολιτισμός» σε αυτό το παρθένο τοπίο είναι τα δύο beach bars που προσφέρουν δωρεάν ξαπλώστρες.

Η blogger από την Ουτρέχτη συνεχίζει την εμπειρία της από την Αντίσαμο, λέγοντας πως «ενώ έκανα ηλιοθεραπεία στην ξαπλώστρα κι έβλεπα το εκθαμβωτικό τοπίο να ξετυλίγεται μπροστά μου, ένιωθα ευτυχισμένη. Τα νερά εδώ είναι ήρεμα και πραγματικά μπορείτε να ευχαριστηθείτε το κολύμπι».

Και σε αυτό το σημείο ενημερώνει τους αναγνώστες της ότι η Αντίσαμος είναι η παραλία όπου γυρίστηκε το Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι.

antisamos (2) antisamos (3) antisamos (4) antisamos (5) antisamos (6) antisamos (7)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia