Ένας μαθητικός διαγωνισμός που έχει στόχο να ψυχαγωγήσει τους μαθητές δίνοντας τους παράλληλα τη δυνατότητα να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σε θέματα όπως η προστασία του περιβάλλοντος
“Εcoformula in schools”
Κοινωνία
16/01/2013 | 21:24

Η Ecoformula ΑΕ  σας προσκαλεί την Τετάρτη 23-1-2013 και ώρα 5 μμ στην αίθουσα Β2 του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων ( ΤΕΙ Ιονίων Νήσων ) όπου θα δοθεί συνέντευξη τύπου και θα γίνει η παρουσίαση «Ecoformula In schools», του νέου  καινοτόμου προγράμματος της εταιρείας σε συνεργασία με την εταιρεία ανακύκλωσης Ελαίων Ionian Recycle.

Το Ecoformula In schools είναι ένας μαθητικός διαγωνισμός που έχει στόχο να ψυχαγωγήσει τους μαθητές δίνοντας τους παράλληλα τη δυνατότητα να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σε θέματα όπως η προστασία του περιβάλλοντος, η οδική ασφάλεια, ο μηχανοκίνητος αθλητισμός, οι οικολογικοί τρόποι μεταφορών, τα εναλλακτικά καύσιμα κα.

Στα πλαίσια του διαγωνισμού γίνεται και ανακύκλωση ελαίων στα σχολεία η οποία θα αποφέρει βαθμούς στις ομάδες του διαγωνισμού και δωρεάν πετρέλαιο στα σχολεία!

Το πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα της Γ.Γ. Νέας Γενιάς, του Δήμου Κεφαλονιάς και της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και θα εκτελεστεί σε συνεργασία με το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος και το Εμπορικό Επιμελητήριο.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer