Τα αιτήματα μπορούν να αφορούν επιλεξιμότητα, άρση επικάλυψης ή, διόρθωση των Ε.Α.Ε. μέσω Διοικητικών Πράξεων για όλα τα πεδία της Αίτησης
Ε.Α.Σ.: Εκπνέει η προθεσμία για Διοικητικές Πράξεις Διόρθωσης Αιτήσεων Επιδοτήσεων 2016
Οικολογία
19/11/2016 | 13:57

Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης υπενθυμίζει ότι, έως Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016 θα μπορούν οι ντόπιοι Ελαιοπαραγωγοί, Αμπελουργοί, Κτηνοτρόφοι, Κηπευτικοπαραγωγοί, Δενδροκαλλιεργητές, Μελισσοκόμοι και Ψαράδες, οι οποίοι είναι δικαιούχοι Αγροτικών Επιδοτήσεων και υπέβαλαν φέτος Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης (Ε.Α.Ε.) να καταθέσουν ηλεκτρονικό αίτημα στον Οργανισμό Πληρωμών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων για διόρθωση των Ε.Α.Ε. τους.

Τα αιτήματα μπορούν να αφορούν επιλεξιμότητα, άρση επικάλυψης ή, διόρθωση των Ε.Α.Ε. μέσω Διοικητικών Πράξεων για όλα τα πεδία της Αίτησης.

Οι ενδιαφερόμενοι Θιακο – Κεφαλλονίτες Παραγωγοί που για οποιονδήποτε λόγο, επιθυμούν να μεταβάλλουν στοιχεία των Αιτήσεων ενίσχυσης, στήριξης ή πληρωμής τους καθώς και τυχόν δικαιολογητικά έγγραφα στα πλαίσια διόρθωσης προφανών σφαλμάτων,  μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών (Κ.Ε.Α.), πιστοποιημένο Φορέα  Α και Β βαθμών για την Περιφέρεια Κεφαλληνίας και Ιθάκης, στο ιδιόκτητο κτιριακό συγκρότημα του Ε.Α.Σ. στο Αργοστόλι.

Από  τον  Ε.Α.Σ.  Κεφαλληνίας  &  Ιθάκης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer