Βράζουν στον ΣΥΡΙΖΑ για την επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να τοποθετήσει ως υφυπουργό στο υπουργείο Υποδομών τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένο.
Ενόχληση στον ΣΥΡΙΖΑ για την υπουργοποίηση του Δημήτρη Καμμένου
Πολιτική
23/09/2015 | 18:36

Βράζουν στον ΣΥΡΙΖΑ για την επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να τοποθετήσει ως υφυπουργό στο υπουργείο Υποδομών τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένο, αφού κανείς στην Κουμουνδούρου (και όχι μόνο) δεν ξεχνάει τα αντισημιτικά και ομοφοβικά σχόλια του στο twitter.

Πρώτος από τον ΣΥΡΙΖΑ ο ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης σχολίασε την επιλογή Δημήτρη Καμμένου με ένα σκληρό μήνυμα μέσω του Twitter.

«Στηρίζω απολύτως την Κυβέρνηση Τσίπρα.Δεν είμαι όμως καθόλου ευτυχής με την υπουργοποίηση ενός προσώπου με ακραίες κ ρατσιστικές απόψεις».

Στα κάγκελα είναι όμως και η ομάδα των «53» με την περίπτωση του Δημήτρη Καμμένου. Μάλιστα υποστηρίζουν ακόμα και αν αυτοί που αποφάσισαν την τοποθέτηση του στην κυβέρνηση δεν γνώριζαν την διαδικτυακή δραστηριότητα του, όφειλαν να την ελέγξουν. Χαρακτηριστικά αναφέρουν πως με μία σύντομη περιήγηση στο διαδίκτυο ο καθένας μπορεί να διαβάσει τις τοποθετήσεις του, οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν συνάδουν με μια αριστερή κυβέρνηση.

Χτύπημα των «53» στον Τσίπρα: Δίωξε τον Δημήτρη Καμμένο από την κυβέρνηση 

Το πρώτο χτύπημα των «53» στον πρωθυπουργό ήρθε με αφορμή την υπουργοποίηση του Δημήτρη  Καμμένου. Με μία πολύ σκληρή ανακοίνωση η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου, μέλος της ομάδας των «53», ζητά την αποπομπή του Δημήτρη Καμμένου από την κυβέρνηση. Χαρακτηριστικά η κα Κατριβάνου αναφέρει πως αισθάνεται βαθιά ντροπή και λύπη που σε μια αριστερή κυβέρνηση, με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, υπουργοποιείται ο Δημήτρης Καμμένος. Χαρακτηρίζει  άθλια, ομοφοβικά και αντισημιτικά τα σχόλια που είχε αναρτήσει στο twitter του.

Η δήλωση της Βασιλικής Κατριβάνου

Δημήτρης Καμμένος, όχι σε κυβέρνηση της Αριστεράς

Αισθάνομαι βαθιά ντροπή και λύπη που σε μια αριστερή κυβέρνηση, με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, υπουργοποιείται ο Δημήτρης Καμμένος, ο οποίος κάνει συστηματικά άθλια ομοφοβικά και αντισημιτικά σχόλια στο twitter του. Το περιεχόμενο και το ήθος τους ταιριάζουν μόνο σε ακροδεξιό, και προσβάλλουν βάναυσα όχι μόνο αυτούς στους οποίους στοχεύει, αλλά κάθε αξιοπρεπή άνθρωπο. Η αποπομπή του από την κυβέρνηση είναι αναγκαία και επείγουσα.

Ακολούθησε και ο συντάκτης της Αυγής Πέτρος Κατσάκος, ο οποίος σχολιάζοντας την τοποθέτηση Καμμένου στην κυβέρνηση έγραψε στο twitter:

«Χάσαμε την ξενοφοβική γκαζιάρα (προφανώς αναφέρεται στην Ραχή Μακρή) και ψωνίσαμε τον ομοφοβικό τραμπούκο. Καλοφόρετος».

Κούλογλου: Να γίνει ο πιο σύντομος υπουργός

Την απογοήτευσή του για τη συμμετοχή του Δημήτρη Καμμένου στην κυβέρνηση εξέφρασε μέσω twitter και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου. Χαρακτηριστικά έγραψε: Ο Δημήτρης Καμμένος σε κυβέρνηση αριστεράς: το πιο σύντομο ανέκδοτο να γίνει ο πιο σύντομος υπουργός.

Τι απαντά ο ίδιος ο Δημήτρης Καμμένος

23-9-2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρατηρώντας τη σημερινή αναστάτωση σχετικά με δημοσιεύσεις στα κοινωνικά δίκτυα που αφορούν άμεσα και έμμεσα το πρόσωπο μου, δηλώνω κατηγορηματικά ότι η πλειονότητα αυτών αποτελεί προϊόν διαστρέβλωσης της αλήθειας και έχουν επιμελώς παραχαραχθεί για να ικανοποιήσουν προεκλογικές πολιτικές σκοπιμότητες από τις γνωστές μονταζιέρες οι οποίες προεκλογικά χρησιμοποίησαν κάθε μορφής λάσπης. Αρκεί να θυμίσω άλλωστε, πως εντεταλμένες εταιρείες δημοσκοπήσεων είχαν παραποιήσει τα αποτελέσματα δείχνοντας τους Ανεξάρτητους Έλληνες συστηματικά εκτός Βουλής για να επηρεάσουν την κοινή γνώμη και την ψήφο του λαού.
Όσον αφορά το περιεχόμενο ανακοινώσεων σε κοινωνικά δίκτυα σας ενημερώνω ότι τους λογαριασμούς μου σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα χειρίζονταν συνεργάτες καθώς επίσης και οτι έχουν παραβιαστεί ουκ ολίγες φορές. Για του λόγου του αληθές μάλιστα, ο λογαριασμός μου στο Facebook έχει μπλοκαριστεί από την παραμονή των εκλογών από άγνωστους εισβολείς και μέχρι σήμερα η λειτουργία του δεν έχει αποκατασταθεί.
Θέλω να δηλώσω ότι σχετικές αναρτήσεις, οι οποίες εκλήφθησαν ή ήταν προσβλητικές προς συγκεκριμένες ομάδες συμπολιτών μας, με βρίσκουν κάθετα αντίθετο και με την παρούσα, ζητώ και προσωπικά συγνώμη από όσους έχουν ενοχληθεί σχετικά, ενώ καταγγέλλω ρητά τον ρατσισμό, ομοφοβισμό και τον αντισημιτισμό.
Κλείνοντας θέλω να τονίσω ότι οι ευθύνες που έχω αναλάβει είναι τεράστιες, το έργο εξαιρετικά σημαντικό και στην Ελλάδα του αύριο που οραματιζόμαστε, δε χωρούν προσωπικές και άνανδρες πολιτικά επιθέσεις» καταλήγει ο Δημήτρης Καμμένος.

Χαμός και φωνές στο twitter για τον @PORTAPORTA

Υπενθυμίζεται πως ο βουλευτής διατηρούσε λογαριασμό στο Twitter με του όνομα χρήστη @PORTAPORTΑ, ο οποίος όμως είναι κλειστός από σήμερα το πρωί. Ωστόσο μόλις ανακοινώθηκε  η σύνθεση της νέας κυβέρνησης από την Ολγα Γεροβασίλη, στο twitter ξεκίνησαν τα πρώτα αρνητικά σχόλια για την επιλογή του Δημήτρη Καμμένου, ενώ πολλοί άλλοι χρήστες που είχαν κρατήσει τα ρατσιστικά tweets του νέου υφυπουργού, τα επανέφεραν.
Το μένος του κ. Καμμένου μάλιστα δεν περιοριζόταν μόνο εναντίον των Εβραίων, αλλά και των ομοφυλοφίλων.

Αποκαλούσε τον Τσίπρα «εγκληματία»

Ωστόσο εκτός από τα ρατσιστικά του παραληρήματα από τα βέλη του δεν είχε ξεφύγει ούτε ο Αλέξης Τσίπρας. Συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο του 2013 αποκαλούσε τον πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα «εγκληματία», σχολιάζοντας «Ο Τσίπρας είναι χειρότερος από τον ΓΑΠ. Είναι εγκληματίας. Παρακολουθεί, γνωρίζει 3 χρόνια τι και πώς μας καταστρέφουν και πάει υποψήφιος εκει …»

Τα απίστευτα σχόλια για τους Εβραίους και την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους 

Την ίδια χρονιά και ημέρα της επετείου της 11ης Σεπτεμβρίου έγραφε: «9/11 Και μην ξεχνάτε. Από τις 2.500 εβραίων που εργαζόταν στους Δίδυμους Πύργους εκείνη την ημέρα δεν πήγε κανένας τους για να εργαστεί», αφήνοντας σαφές υπονοούμενο ότι είχαν σχετική πληροφόρηση.

Όμως ο κ. Καμένος δεν περιοριζόταν να εκφράζει τον αποτροπιασμό του για τα «εγκλήματα» του πρωθυπουργού ή για την ανίερη πληροφόρηση των εβραίων εργαζόμενων στους Δίδυμους Πύργους.

 

Η φωτογραφία του Αουσβιτς

Οταν έλεγε στον Νίκο Μιχαλολιάκο να παρέμβει κατά του γκέι παρέιντ 

Από το στόχαστρο του όμως δεν ξέφευγαν ούτε οι ομοφυλόφιλοι, αφού στο twitter ανέβαζε ομοφοβικά σχόλια. Μάλιστα θέλοντας να εκφράσει τον αποτροπιασμό του για τους ομοφυλόφιλους τους σε ένα tweet (17 Ιουνίου 2014) εγκαλούσε την Χρυσή Αυγή γιατί δεν παρενέβη «δυναμικά  στα ξεφτιλισμένα γκέι παρέιντ μπροστά από την Βουλή».

Business Insider: Ο Καμμένος πάει πολύ παραπέρα από το δεξιός και εθνικιστής

Στην παρουσία του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Δημήτρη Καμμένου στην κυβέρνηση και το πλήθος των αντισημιτκών σχολίων που έχει κατά καιρούς κάνει αναφέρεται δημοσίευμα του Business Insider με τίτλο: «Ο Έλληνας πρωθυπουργός διορίζει υφυπουργό με τρομακτική συλλογή αντισημιτικών σχολίων».

Αντίθετα με τον ΣΥΡΙΖΑ που τοποθετείται στη ριζοσπαστική αριστερά, οι ΑΝΕΛ είναι δεξιοί και εθνικιστές. Κοινό τους σημείο η θεώρηση κατά της λιτότητας, γράφει το Business Insider. Αλλά ο Καμμένος πάει πολύ παραπέρα από το δεξιός και εθνικιστής: έχει πίσω του μια ολόκληρη λίστα με απαίσια και συνωμοσιολογικά σχόλια για τους Εβραίους.

Πρόσφατα ανέβασε στο Facebook μια φωτογραφία από την πύλη του Άουσβιτς αντικαθιστώντας την επιγραφή «arbeit macht frei» (η εργασία απελευθερώνει) με τη φράση «Μένουμε Ευρώπη».

Μάλιστα το BI τονίζει πως ο Καμμένος έσβησε τον λογαριασμό του στο Twitter, όπου έγιναν πολλά από τα τέτοιου είδους σχόλια, σημειώνει το δημοσίευμα, και παραθέτει αρκετά.

Πηγή: iefimerida.gr/
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer