Όπως είναι γνωστό ο δημαρχεύων αντιδήμαρχος τεχνικών έργων, μεταξύ άλλων, “επ΄ εσχάτοις”, απείλησε με έργα ανάπτυξης το Ληξούρι και την Παλική.
ΕΝΩΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΠΟΛΗ: “Τα μπάζα της ανάπτυξης για το Ληξούρι”
Κοινωνία
04/11/2016 | 08:17

Όπως είναι γνωστό ο δημαρχεύων αντιδήμαρχος τεχνικών έργων, μεταξύ άλλων, “επ΄ εσχάτοις”, απείλησε με έργα ανάπτυξης το Ληξούρι και την Παλική.

Τρία χρόνια μετά τους σεισμούς η Παλική παραμένει

Με κατεστραμμένες σχολικές υποδομές
Με κατεστραμμένους επαρχιακούς και δημοτικούς δρόμους
Με κατεστραμμένο λιμάνι
Με κατεστραμμένες τις εκκλησιές
Με κατεστραμμένα τα νεκροταφεία
Με κατεστραμμένη την κεντρική πλατεία
Με κατεστραμμένους πεζοδρόμους δρόμους και πεζοδρόμια της πόλης
Με κατεστραμμένη την παραλιακή λεωφόρο
Με κατεστραμμένο το κτίριο του πρώην Δημαρχείου
Με κατεστραμμένο το θέατρο
Με νερό δηλητήριο
Με ένα λόγο με κατεστραμμένη την οικονομική και κοινωνική ζωή του τόπου.

Σε αυτή λοιπόν την κατάσταση το πρώτο έργο ανάπτυξης της Δημοτικής Αρχής Παρίση για την Παλική που υποσχέθηκε ο αντιδήμαρχός του είναι η μετατροπή του Ληξουρίου σε χωματερή όλης της Κεφαλλονιάς.

Και για του λόγου το αληθές, σύμφωνα με δηλώσεις του αντιδημάρχου τεχνικών έργων, η πρώτη “παποριά” απο “ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΆ ΜΠΑΖΑ” για το Ληξούρι, θα είναι τα μπάζα που θα προκύψουν από την πλατεία Αργοστολίου.

“Οπως δήλωσε μάλιστα ο κ αντιδήμαρχος τα μπάζα της ανάπτυξης θα είχαν έλθει στο Ληξούρι αν δεν είχαν χάσει το κλειδί της χωματερής (εδώ γελάμε και κλαίμε συγχρόνως) που δημιούργησαν ψευδόμενοι και ανοήτως δίπλα στο γήπεδο του Ληξουριού.

Και θα ακολουθήσουν τα μπάζα της οδού Βαλλιάνου και για να μην κάνουνε τσιγκουνιές στην ανάπτυξη του Ληξουριού θα στείλουν και τα μπάζα από το έργο της λαχαναγοράς.

Ο λόγος απλός

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΚΣΚΑΦΩΝ!

ΦΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΥΒΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΜΠΑΖΑ ΛΗΞΟΥΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ τύπου Παρίση !!!!

Η δημοτική αρχή του κ Παρίση έχει μια παντοδύναμη πλειοψηφία και καμία νόμιμη πράξη της δεν μπορεί να σταματήσει ούτε από συμπολιτευόμενους ούτε από αντιπολιτευόμενους όσες καταγγελίες και αν γίνουν.

Μέχρι τώρα λοιπόν τα έργα στην πλατεία έχουν σταματήσει λόγω παρατυπιών η παρανομιών που οφείλονται αποκλειστικά και μόνο στην ανικανότητα της Δημοτικής Αρχής, αφού δύο χρόνια τώρα ποσώς τους απασχόλησε το θέμα της διάθεσης των μπαζών από τα έργα, όπως δεν τους απασχόλησε το θέμα των περιπτέρων , των ταξί, των επαγγελματιών γύρω από την πλατεία, το κυκλοφοριακό και όλα όσα οι κάτοικοι του Αργοστολιού επισημαίνουν η καταγγέλλουν.

¨Όσον άφορα το Ληξούρι είναι προφανές άτι η παράταξη μας δεν μπορεί να δεχθεί να γίνει η χωματερή της Κεφαλλονιάς και οι απειλές για χάπια και ιδρύματα αφορούν τους ανίκανους και τους ιδεοληπτικούς που προσπαθούν να εκτελέσουν έργα που τους ετοίμασαν οι προκάτοχοί τους αλλά είναι τόσο ανίκανοι που ούτε τις εκσκαφές δεν μπορούν να ολοκληρώσουν.

Σε αυτούς λοιπόν τους ανίκανους και ιδεοληπτικούς συνιστούμε να κατεβάσουν τους τόνους και να συνεργαστούν με την κοινωνία ώστε το έργο της πλατείας να μην μεταβληθεί σε “Βατερλό” για τους επαγγελματίες και την κοινωνία του Αργοστολιού και της Κεφαλλονιάς.

Αργοστόλι 3 Νοεμβρίου 2016

Από το γραφείο τύπου της

Δημοτικής Παράταξης

“ΕΝΩΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΠΟΛΗ”

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer