Κατενθουσιασμένος έμεινε ο εφοπλιστής από την υπεροχή Κεφαλλονίτικη βραδιά που του χάρισε ο Βαγγέλης Κονάδης.
Εντυπωσίασε τον Ρέστη η φιλοξενία του Mr Premier!
Κοινωνία
05/08/2014 | 09:33

Το βράδυ της Κυριακής 3 Αυγούστου, το Ζαχαροπλαστείο Premier διοργάνωσε μια μαγευτική βραδιά με φιλοξενούμενο τον εφοπλιστή και επιχειρηματία κ. Βίκτωρα Ρέστη.
Ο κύριος Ρέστης , που βρέθηκε στο νησί μας τιμώμενος από τον Δήμαρχο κ. Αλέξανδρο Παρίση για την προσφορά του στους πληγέντες συμπατριώτες μας κατά τους σεισμούς του περασμένου Φεβρουαρίου, είχε την ευκαιρία να απολαύσει μια όμορφη βραδιά συνοδεία των μουσικών μελισμάτων της ορχήστρας των αδελφών Καραβιώτη.
Ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης, Βαγγέλης Κονάδης, έδωσε τον καλύτερό του εαυτό προκειμένου ο εκλεκτός προσκεκλημένος να φύγει με τις καλύτερες των εντυπώσεων. Άλλωστε, η επί δύο μήνες παραμονή του κρουαζιερόπλοιου που προσέφερε στους σεισμοπαθείς Κεφαλλονίτες αφιλοκερδώς, έχριζε και της ανάλογης φιλοξενίας!
Ο κ. Ρέστης έμεινε ενθουσιασμένος από τη γαστρονομική ποικιλία του καταστήματος αλλά και από το Κεφαλλονίτικο κρασί. Στο τέλος της βραδιάς ευχαρίστησε τον κ. Βαγγέλη Κονάδη και έδωσαν ραντεβού μια παρόμοια βραδιά να επαναληφθεί και του χρόνου.

resths_premier1 resths_premier2 resths_premier3 resths_premier4 resths_premier5 resths_premier6 resths_premier7 resths_premier8 resths_premier9 resths_premier10 resths_premier11 resths_premier12 resths_premier13 resths_premier14 resths_premier15 resths_premier16 resths_premier18 resths_premier19 resths_premier20 resths_premier21

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ