Ο Αλέξης Παπαδάτος και ο Λευτέρης Τσαουσίδης, προσπάθησαν να μεταλαμπαδεύσουν τα μυστικά της πορτοκαλί θεάς, στους αθλητές των τμημάτων υποδομής του συλλόγου της Κεφαλονιάς
Δυο σπουδαίοι δίδαξαν τα μυστικά του μπάσκετ στους αθλητές του ΑΣΚ!
Αθλητισμός
30/07/2016 | 12:29

Δύο σπουδαίοι σε αγωνιστική και προπονητική καριέρα, δίδαξαν μπάσκετ στα καλοκαιρινά τμήματα ταλέντων του ΑΣΚ (μίνι και παμπαίδων) που έχουν ξεκινήσει από τις 15 Ιουνίου με προπονητή τον Λεωνίδα Παπαδάτο,  μέσα στο παρκέ και στην ενδυνάμωση και φυσική κατάσταση τον Πάνο Ματιάτο.

Ο Αλέξης Παπαδάτος και ο Λευτέρης Τσαουσίδης, βρέθηκαν την Πέμπτη 28 Ιουλίου και την Παρασκευή 29 Ιουλίου στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» και προσπάθησαν να μεταλαμπαδεύσουν τα μυστικά της πορτοκαλί θεάς, στους αθλητές των τμημάτων υποδομής του συλλόγου της Κεφαλονιάς.  Και τα κατάφεραν.

Όσοι βρέθηκαν εκεί είχαν να λένε για τις γνώσεις που αποκόμισαν, αλλά και την προσέγγιση στο άθλημα που τους έγινε, που σίγουρα θα φανεί χρήσιμη στις επόμενες δραστηριότητές τους, την χρονιά που έρχεται.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά, αισθάνεται την  ανάγκη να ευχαριστήσει τον Αλέξη Παπαδάτο και τον Λευτέρη Τσαουσίδη, για παρουσία τους και τις γνώσεις που έδωσαν στα παιδιά, που θα αποτελέσουν το «αύριο» του  συλλόγου.

ask (1) ask (2) ask (3) ask (4) ask (5) ask (7)

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer