Για την διοργάνωση του δημοψηφίσματος εγκρίθηκε η συγκρότηση επιτροπής στην οποία θα συμμετέχουν οι τέσσερις χωρικοί αντιπεριφερειάρχες
Δημοψήφισμα για τα αεροδρόμια αποφάσισε το Περιφερειακό Συμβούλιο
Πολιτική
01/09/2015 | 09:56

Μετά από πρόταση του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Θ. Γαλιατσάτου το ΠΣ στην συνεδρίαση του την 29/08/2015 αποφάσισε να προχωρήσει στην διεξαγωγή δημοψηφίσματος σχετικά με την απόφαση της κυβέρνησης για την συνέχιση της διαδικασίας ιδιωτικοποίησης των αεροδρομίων της χώρας.

Όπως τονίστηκε, οι επιπτώσεις στην οικονομία της περιοχής αναμένεται να είναι ιδιαίτερα αρνητικές καθώς τέσσερα από τα δεκατέσσερα πωλούμενα αεροδρόμια σχετίζονται άμεσα με την κοινωνικοοικονομική ζωή της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Το ΠΣ αποφάσισε να προχωρήσει σε ηλεκτρονική μορφή δημοψηφίσματος μετά τις εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη. Επίσης αποφασίστηκε η προσφυγή στην δικαιοσύνη για την ακύρωση της απόφασης του ΚΥΣΟΙΠ.

Για την διοργάνωση του δημοψηφίσματος εγκρίθηκε η συγκρότηση επιτροπής στην οποία θα συμμετέχουν οι τέσσερις χωρικοί αντιπεριφερειάρχες κα Ν. Πανδή, κος Θ. Χαλικιάς, κος Π. Δρακουλόγκονας , κος Ε. Νιοτόπουλος καθώς και οι κ.κ Τσούκας Δ. αντιπεριφερειάρχης και Ανθης Χ. αντιπρόεδρος του ΠΣ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia