Η επαναλειτουργία της ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας ΙΘΑΚΗΣ-ΣΑΜΗΣ-ΠΑΤΡΑΣ πρέπει να είναι άμεση αξιοποιώντας την προσφορά πού έχει κατατεθεί, για τους παρακάτω λόγους.
Δημητράτος: Υπουργέ ενεργοποίησε το Πάτρα – Σάμη ΕΔΩ και ΤΩΡΑ!
Κοινωνία
26/07/2015 | 18:47

Η επαναλειτουργία της ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας ΙΘΑΚΗΣ-ΣΑΜΗΣ-ΠΑΤΡΑΣ πρέπει να είναι άμεση αξιοποιώντας την προσφορά πού έχει κατατεθεί, για τους παρακάτω λόγους.

1.Θα ενεργοποιήσει μια εγκαταλελειμμένη γραμμή που άφησε ένα τεράστιο κενό επικοινωνίας της ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ και της ΙΘΑΚΗΣ με την ΠΑΤΡΑ.

2.Θα βοηθήσει την χειμαζόμενη τουριστική περίοδο με το άνοιγμα μιας παραπάνω πύλης εισόδου στα νησιά μας από ένα μεγάλο αστικό κέντρο και συγκοινωνιακό κόμβο όπως η ΠΑΤΡΑ.

3.Θα απομονοπωλήσει την σύνδεση των νησιών μας με την Κυλλήνη και θα εμπλέξει περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρίες στην ακτοπλο`ι`ική δραστηριότητα του χώρου μας.

4.Είναι καθολική και άμεση απαίτηση των κατοίκων της Βόρειας της Δυτικής ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ και της ΙΘΑΚΗΣ για να ελαφρυνθούν από τις επιπτώσεις των καθυστερήσεων της αποκαταστάσης του οδικού δικτύου από τους σεισμούς.

5.Θα είναι μια άμεση απάντηση στα πολιτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα που προσπαθούν να ελέγξουν ασφυκτικά την οικονομική δραστηριότητα τους θεσμούς και την κοινωνία των νησιών μας.

6.Θα είναι οδηγός για το πώς πρέπει να τοποθετούνται και να αντιμετωπίζουν οι θεσμικοί παράγοντες στα πραγματικά προβλήματα και όχι πετώντας την μπάλα στην εξέδρα για να μην κακοκαρδίσουν «φίλους».

ΚΑΛΟΥΜΕ τον υπουργό να ενεργήσει άμεσα για να ενεργοποιηθεί η λειτουργία της Ακτοπλοικης γραμμής ΠΑΤΡΑ-ΣΑΜΗ-ΙΘΑΚΗ.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ    ΞΑΝΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ