Λόγω ετήσιας επιθεώρησης, δεξαμενισμού και απαραίτητων εργασιών συντήρησης του πλοίου, όπου θα αντικατασταθεί από το "Ζάκυνθος Ι"
Δεμένο για 20 ημέρες το “Νήσος Κεφαλονιά”
nhsos kefalonia
Κοινωνία
08/03/2015 | 08:00

Λόγω ετήσιας επιθεώρησης, δεξαμενισμού και απαραίτητων εργασιών συντήρησης το πλοίο Ε/Γ-Ο/Γ Νήσος Κεφαλονιά θα λείψει από το νησί μας περίπου για 20 ημέρες, από την προσεχή Δευτέρα 09/03/2015. Στόχος μας είναι το αγαπημένο πλοίο του νησιού μας να επανέλθει στα δρομολόγιά του στις 31/03/2015.

Στο εικοσαήμερο της απουσίας του Ε/Γ-Ο/Γ Νήσος Κεφαλονιά, τα δρομολόγια του θα εκτελούνται από το πλοίο Ε/Γ-Ο/Γ Ζάκυνθος Ι.

Η KEFALONIAN LINES αισθάνεται περήφανη που για 2 χρόνια τώρα το Ε/Γ-Ο/Γ Νήσος Κεφαλονιά ασταμάτητα και χωρίς ακύρωση ούτε ενός δρομολογίου υπηρέτησε το νησί μας αποδεικνύοντας αφενός ότι η εταιρεία μας έχει πολύ υψηλά την έννοια της συνέπειας, της ασφάλειας, της ταχύτητας και αφετέρου το ανθρώπινο πρόσωπό της.

Με βάση τα παραπάνω ζητάμε συγγνώμη για την μικρή αποχή του Ε/Γ-Ο/Γ Νήσος Κεφαλονιά με την υπόσχεση ότι θα επανέλθει στις γραμμές μας ακόμη πιο ανανεωμένο, ακόμη πιο γρήγορο και ακόμη πιο ασφαλές.

Με εκτίμηση,

KEFALONIAN LINES

eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ