Τα Tourism Awards διοργανώνονται για 3η συνεχόμενη χρονιά από την Boussias Communications, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού και του Visitgreece.gr
Βραβείο για το “Ideales Resort” στο Τραπεζάκι στα «Tourism Awards 2016»
Τουρισμός
07/04/2016 | 19:08

Το Ideales Resort, μέλος του ελληνικού Ομίλου Ideales, βραβεύθηκε στα Tourism Awards 2016 με την αργυρή διάκριση στην κατηγορία «Πρωτοβουλίες για την προστασία του περιβάλλοντος, Ευαισθητοποίηση του κοινού και Παρακολούθηση περιβαλλοντικών δεικτών».

Αυτή η σημαντική βράβευση, προστίθεται στις επανειλημμένες διακρίσεις για τις Πράσινες Πρακτικές του Ideales Resort στο πρόγραμμα Πράσινοι Ηγέτες του TripAdvisor, σε αυτήν του Green Key Eco-label, αλλά και με τη συμμετοχή του στο Ecotourism-Greece.com.  Επιπλέον, επιβραβεύεται για ακόμα μια φορά η προσφορά του Ομίλου Ideales στον Άνθρωπο, στο Περιβάλλον και στην Κοινωνία και αποδεικνύεται η δέσμευση του στη βιώσιμη ανάπτυξη για ένα καλύτερο αύριο.

Τα Tourism Awards διοργανώνονται για 3η συνεχόμενη χρονιά από την Boussias Communications, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού και του Visitgreece.gr και αναδεικνύουν βέλτιστες πρακτικές από κάθε γωνιά της Ελλάδας και σε όλους τους επιμέρους τομείς του Travel, Hospitality & Leisure. Η φετινή τελετή βράβευσης έγινε στο Μέγαρο Μουσικής στις 6 Απριλίου.

Tο Ideales Resort στο Τραπεζάκι στην Κεφαλονιά αποτελείται από αυτόνομες πολυτελείς βίλες με ιδιωτικές  οικολογικές πισίνες,Piscines Ideales,και παρέχουν στους επισκέπτες τους μοναδικές στιγμές χαλάρωσης σε ένα περιβάλλον υψηλών προδιαγραφών, όπου η φινέτσα συναντά τη διακριτική πολυτέλεια.

ideales2

Πηγή: tour-market.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer