Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας η κυβερνητική εκπρόσωπος «βόλεψε» στο υπουργείο Τύπου τον σύζυγό της, την κόρη της και την κουμπάρα της
Βούλτεψη: “Δεν έχω διορίσει κανένα συγγενικό μου πρόσωπο”
Πολιτική
08/09/2014 | 17:21

Το δημοσίευμα της εφημερίδας «Κόντρα News», σύμφωνα με το οποίο η Σοφία Βούλτεψη διόρισε στο δημόσιο συγγενικά της πρόσωπα, προκάλεσε την έκρηξη της κυβερνητικής εκπροσώπου, η οποία μιλώντας σε εκπομπή του “Παραπολιτικά 90,1” αρνήθηκε ότι έχει «βολέψει» οποιονδήποτε από την οικογένειά της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα η κ. Βούλτεψη τοποθέτησε τον συνταξιούχο σύζυγό της στο υπουργείο Τύπου σε θέση διευθυντή – τοποτηρητή του γραφείου της, ενώ φρόντισε να αποκαταστήσει και την κόρη της, η οποία είναι υπάλληλος του Αθηναϊκού Πρακτορείου και αποσπάστηκε από την μητέρα της στο πολιτικό γραφείο της και από εκεί στο Μαξίμου, ως γραμματέας της. Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, απέσπασε και την κουμπάρα της στο υπουργείο, την οποία προόριζε επίσης για διευθύντρια του γραφείου της.

Στις δηλώσεις της η κυβερνητική εκπρόσωπος έκανε λόγο για ψευδές δημοσίευμα που έχει στόχο να πληγεί η κυβέρνηση, ενώ τόνισε ότι «οι αυριανιστές και οι τζιχαντιστές θα πληρώσουν».

Με παρέμβασή του στην ραδιοφωνική εκπομπή, ο διευθυντής της εφημερίδας Αιμίλιος Λιάτσος επέμεινε ότι το δημοσίευμα είναι έγκυρο, ενώ κάλεσε την κ. Βούλτεψη να απαντήσει γιατί η κόρη της μετατέθηκε από το Αθηναϊκό Πρακτορείο στο υπουργείο Τύπου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer