Διαπιστώνουμε ότι η Νέα Δικαστική απόφαση του Ειρηνοδικείου και η Παύση από την προσωρινή Διοίκηση του κ.Χρηστόπουλου (Γερουλάνου) έχει σκορπίσει τον πανικό σε κάποιους και είναι λογικό!
Βαλλιανάτος: “Ψυχραιμία”…
Κοινωνία
18/12/2014 | 16:36

Διαπιστώνουμε ότι η Νέα Δικαστική απόφαση του Ειρηνοδικείου και η Παύση από την προσωρινή Διοίκηση του κ.Χρηστόπουλου (Γερουλάνου) έχει σκορπίσει τον πανικό σε  κάποιους και είναι λογικό!

Ίσως αυτή η έλλειψη ψυχραιμίας τους οδήγησε να διαβάσουν με λάθος τρόπο τη ΝΕΑ Δικαστική απόφαση ( η άλλη δεν υφίσταται πλέον αφού αντικαταστάθηκε από την καινούργια).

Η Απόφαση το λέει καθαρά ότι, μετά από αίτηση του κ. Βαλλιανάτου και νέα στοιχεία που προσκόμισε παύει τον κ. Χρηστόπουλο και διορίζει και νέα μέλη στην προσωρινή πάντα διοίκηση!

Παραμένουν φυσικά ο πατέρας Νικόλαος και ο κ.Γιαννόπουλος ως προσωρινοί αφού τους πρότεινε ο ένας διάδικος, ο κ. Χρηστόπουλος, ο οποίος όμως αντικαταστάθηκε από μέλη που πρότεινε ο κ.Βαλλιανάτος και αυτό έχει τη σημασία του( νομικά πάντα).

Μην ξεχνούν και οι ίδιοι ότι βρίσκονται εκεί ως προσωρινοί επειδή τους είχε προτείνει ο κ. Χρηστόπουλος (Γερουλάνος).

Επίσης μην ξεχνούν ότι είναι προσωρινή διοίκηση, μαζί με τα μέλη που έχουμε προτείνει και έτσι πρέπει να συμπεριφέρονται και όχι ως μόνιμοι γιατί αυτό έρχεται σε αντίθεση με την Απόφαση που δηλώνουν ότι σέβονται! (οι νομικοί αντιλαμβάνονται τι λέμε!)

Επειδή εκείνος που έγραψε την επιστολή εικάζουμε ότι είναι ο κ .Γιαννόπουλος, του αναφέρουμε ότι το ποιός λέει ανακρίβειες φαίνεται! Γιατί αυτός που δεν αναγνωρίζει την προσωρινή διοίκηση δεν μπορεί να μπει σε αυτήν! Αν μπει ο κ.Βαλλιανάτος, τότε τι δίκη θα γίνει;

Μην ξεχνάει, το ξανατονίζουμε  ο κ.Γ ιαννόπουλος, ότι ο κ. Χρηστόπουλος δεν είναι ένα απλό μέλος που παύτηκε αλλά αυτός που ζήτησε προσωρινή διοίκηση! και τον “διόρισε”, μαζί με τον Πατέρα Νικόλαο, στη Διοίκηση, και αυτό αντιλαμβάνεται τι σημασία έχει!

Επειδή ρωτάνε ο κ.Γιαννόπουλος και ο πατήρ Χαρτουλιάρης (σεβόμεθα την ιεροσύνη του, διαφωνούμε όμως με τις πρακτικές του) για ιδιότητες…, ρωτάμε κι εμείς με την σειρά μας, (εμείς οι νόμιμα εκλεγμένοι και με έργο που εντός ολίγων μηνών έφερε την Αδελφότητα στην πρώτη γραμμή!), εσείς; με ποιά ιδιότητα απαντάτε εκ της Διοικήσεως; Μπορεί να εκλέξει πρόεδρο η προσωρινή διοίκηση; καθώς και αντιπρόεδρο; είστε σίγουροι;

Και αν ακόμα μπορούσε, έχετε εσείς κάνει αρχαιρεσίες μετά από την νέα απόφαση της 9-12-2014; H  απόφαση αυτή του Ειρηνοδικείου, άλλαξε τα μέλη! άρα έχουμε νέο Συμβούλιο, και φυσικά προσωρινό!

Ποιός έστειλε αυτή την απάντηση;

Ποιός είναι πρόεδρος μετά την 9-12-2014;

Ποιός παίρνει την ευθύνη για όλα αυτά;

Θα το μάθουμε όταν έρθει η ώρα στα Δικαστήρια!

Σε κάθε περίπτωση και λόγω των ημερών…τους λέμε.. μία απόφαση είναι παιδιά! Μην κάνουμε έτσι, καλή καρδιά! και καλές γιορτές!

Ιδιαίτερα στον κ.Γιαννόπουλο που μπήκε στον κόπο να μας απαντήσει (ατυχώς κατά τη γνώμη μας)!

Παράκληση: Αν κάποιος δεν επιθυμεί να συμμετέχει στην προσωρινή διοίκηση ας το δηλώσει ο ίδιος. Δε χρειάζεται, γραφείο τύπου ,ούτε είναι αρμόδιο το προσωρινό Δ.Σ. να αποδέχεται ή όχι, όσους ορίστηκαν από το Δικαστήριο!

Ούτε φυσικά  ισχύουν οι αρχαιρεσίες τους, ο πρόεδρος και ότι είχαν εκλέξει στην καφετέρια!

Αθήνα 18-12-2014

Το Νόμιμα Εκλεγμένο Δ.Σ

Της Κεφαλληνιακής Αδελφότητας Αθηνών

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer