Συγκέντρωσε 84 ψήφους από τα 136 μέλη του οργάνου του κόμματος
Αυτός είναι ο νέος γραμματέας του ΠΑΣΟΚ
Πολιτική
19/07/2015 | 19:06

Νέος γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ εξελέγη ο Στέφανος Ξεκαλάκης.

Ο κ. Ξεκαλάκης, συγκέντρωσε 84 ψήφους από τα 136 μέλη του οργάνου του κόμματος. Ο αντίπαλός του κ. Aπόστολος Ραυτόπουλος πήρε 37 ψήφους ενώ στην κάλπη βρέθηκαν 14 λευκά και ένα άκυρο ψηφοδέλτιο.

Ο νέος γραμματέας του κόμματος δήλωσε αμέσως μετά την εκλογή του:

“Την προηγούμενη Τετάρτη απεδείχθη περίτρανα για πολλοστή φορά ότι το παραμύθι που κάποιοι συνέγραφαν σχετικά με το μνημόνιο και το αντιμνημόνιο «τελικά δεν είχε δράκο». Πλέον οι πολιτικές δυνάμεις θα κριθούν από τον πολιτικό τους λόγο από το κατά πόσο θα μπορέσουν να συνθέσουν και να συγγράψουν ένα αξιόπιστο πρόγραμμα που θα συμβάλλει στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

xekalakhs

Θεωρούμε, ότι μέσα από τις οργανωτικές διαδικασίες που ολοκληρώθηκαν σήμερα μετά και το Συνέδριό μας, το ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμο να ξαναπιάσει το μίτο της σχέσης του με την ελληνική κοινωνία από την αρχή, να ανακτήσει τη χαμένη του αξιοπιστία και να μπορέσει να συγχρονιστεί και να συστρατευθεί με όλες τις κοινωνικές δυνάμεις που όλα τα προηγούμενα χρόνια ήταν στο πλάι του, ώστε να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση για το μέλλον της χώρας”.

eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer