Αυτοψία πραγματοποίησαν χθες στην πλατεία Βαλλιάνου ο Αντιδήμαρχος Διονύσης Λυκούδης, ο υπεύθυνος Πρασίνου του Δήμου Σπύρος Ματιάτος και ο Γεωπόνος του Δήμου Άγγελος Παπαγγελόπουλος.
Αυτοψία για το “πράσινο” της Πλατείας
Δημοφιλή
25/10/2016 | 13:18

Αυτοψία πραγματοποίησαν χθες στην πλατεία Βαλλιάνου ο Αντιδήμαρχος κ. Διονύσης Λυκούδης, ο υπεύθυνος Πρασίνου του Δήμου κ. Σπύρος Ματιάτος και ο Γεωπόνος του Δήμου κ. Άγγελος Παπαγγελόπουλος, με σκοπό να δουν από κοντά τα παρτέρια και τα δένδρα της πλατείας και να αποφασιστούν οι περαιτέρω κινήσεις τους.
Να σημειωθεί ότι το θέμα του “πρασίνου”αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερη ευαισθησία από τη Δημοτική Αρχή και στόχος είναι η Πλατεία να είναι όμορφη όχι μόνο για την ανάπλασή της τεχνικἀ, αλλά και για το πράσινό της. Έτσι, κατά την αυτοψία, δόθηκε βαρύτητα στα σημεία της πλατείας που έχουν καταστραφεί λόγω των μεγάλων ριζών των δένδρων, ενώ ελέγχθηκαν όλα τα παρτέρια και έγινε μια πρώτη συζήτηση για την επιλογή των φυτών που θα μπουν τελικά στους χώρους που η μελέτη ορίζει.
Ο κ. Παπαγγελόπουλος αναμένεται να συντάξει ειδική έκθεση για τα φυτά που ο ίδιος προτείνει να αναπτυχθούν στην πλατεία, καθώς και για όσα υπάρχοντα δένδρα πρέπει να μετακινηθούν σε άλλους χώρους. Το σίγουρο είναι πως το θέμα θα αντιμετωπιστεί τόσο με ευαισθησία απέναντι στο περιβάλλον όσο και με προνοητικότητα για να μην δημιουργηθούν στο μέλλον προβλήματα στην πλατεία.

aytopsia-plateia-1 aytopsia-plateia-2 aytopsia-plateia-3-1 aytopsia-plateia-4 aytopsia-plateia-5-1 aytopsia-plateia-6 aytopsia-plateia-7-1 aytopsia-plateia-8 aytopsia-plateia-9

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer