Ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά ξεκινάει σήμερα Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου το πρώτο του φιλικό με τον γειτονικό ΝΕΟΛ στις 7 μ.μ. στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης».
ΑΣΚ: Ξεκινούν τα δυνατά φιλικά, Αντρικό και Παιδικό
Μπάσκετ
03/09/2015 | 13:35

Ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά μετά από προετοιμασία δύο εβδομάδων για την επικείμενη σεζόν στην Α1 ΕΣΚΑ-Η, ξεκινάει σήμερα Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου το πρώτο του φιλικό με τον γειτονικό ΝΕΟΛ στις 7 μ.μ. στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης».

Ξεκινούν τα δυνατά φιλικά Αντρικό και Παιδικό

Το πρόγραμμα των φιλικών προετοιμασίας του ΑΣΚ, συνεχίζεται παίζοντας το αντρικό του τμήμα την Κυριακή (6 Σεπτεμβρίου) το απόγευμα και Δευτέρα (7 Σεπτεμβρίου) το πρωί , κόντρα στην Ολυμπιάδα Πατρών, ενώ τις ίδιες ημέρες θα δώσει τα πρώτα του φιλικά και το Παιδικό τμήμα του συλλόγου μας με το αντίστοιχο τμήμα της ΑΓΕ Ζακύνθου.

Το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Σεπτεμβρίου, το αντρικό τμήμα θα φιλοξενήσει στη Κεφαλονιά την Σφήκα Πατρών (Α1 ΕΣΚΑ-Η).

Το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου, οι άνδρες του ΑΣΚ θα ταξιδέψουν στην Πάτρα για φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Αγυιά (Α1 ΕΣΚΑ-Η).

Το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Σεπτεμβρίου, ο ΑΣΚ θα ολοκληρώσει τους φιλικούς του αγώνες αντιμετωπίζοντας στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» τον Ήφαιστο/Αχιλλέα από τις Καμάρες (Α1 ΕΣΚΑ-Η).

Οι επίσημοι αγώνες στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η ξεκινούν αμέσως μετά, την Κυριακή 4 Οκτωβρίου , με την ομάδα μας να προσπαθεί να δώσει τον καλύτερό της εαυτό στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Περιφέρειας.

Ευχαριστούμε τις ομάδες που ανταποκρίθηκαν στα φιλικά και που αναγνωρίζουν την σοβαρή προσπάθεια που γίνεται στην Κεφαλονιά από τον ΑΣΚ.

eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer