Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας και βάσει της απόφασης που υπέγραψε ο υπουργός, Κ. Αρβανιτόπουλος
Από την Τετάρτη ξεκινά η επιστράτευση των εκπαιδευτικών
Κοινωνία
13/05/2013 | 19:35

Στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης, 15ης Μαΐου, ξεκινάει η επιστράτευση των εκπαιδευτικών, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας και βάσει της απόφασης που υπέγραψε ο υπουργός, Κ.Αρβανιτόπουλος.

Αναλυτικά το υπουργείο σημειώνει πως:

«α. Οι εκπαιδευτικοί της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης οφείλουν να παρουσιαστούν και να ασκούν τα καθήκοντά τους στις θέσεις όπου υπηρετούν.

» Ειδικά, οι αποσπασμένοι ή όσοι έχουν διατεθεί εκπαιδευτικοί οφείλουν να παρουσιαστούν και να ασκούν τα καθήκοντά τους στις θέσεις όπου αυτοί έχουν αποσπαστεί ή διατεθεί, αντίστοιχα.

» β. Όλες οι θεσμοθετημένες άδειες που έχουν νομίμως χορηγηθεί πριν από τη δημοσίευση της υπ’ αριθμ 281/11.5.2013 (Β’ 1139) απόφασης Πρωθυπουργού και της υπ’ αριθμ. 6212/11.5.2013 (ΦΕΚ 1140Β’) απόφασης του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού (ήτοι την 11η Μαΐου 2013), δεν θίγονται εξ αφορμής της πολιτικής κινητοποίησης, για το χρονικό διάστημα που αυτές έχουν χορηγηθεί».

Να σημειωθεί πως το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε το το αίτημα της ΟΛΜΕ για έκδοση προσωρινής διαταγής διαταγή κατά τη συζήτηση της αίτησης αναστολής της επιστράτευσης, εναντίον της οποίας έχει προσφύγει η Ομοσπονδία.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer