- Προβάδισμα ο,5% της ΝΔ προκύπτει από τη δημοσκόπηση της Pulse για το Action24 - Απόλυτη ισοπαλία για Τσίπρα - Μεϊμαράκη δείχνει η έρευνα της Metron Analysis για τον ΑΝΤ1, μια μέρα μετά το debate
Απόλυτο “ντέρμπι” δείχνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις
Πολιτική
16/09/2015 | 07:24

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ PULSE ΓΙΑ ΤΟ ACTION24:

Προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ με διαφορά 0,5% καταγράφει η δημοσκόπηση της Pulse για το Action24. Δείχνει ακόμη οκτακομματική Βουλή με την Ένωση Κεντρώων να μπαίνουν οριακά, ενώ σκληρή μάχη για την τρίτη θέση δίνουν ΠΑΣΟΚ και Χρυσή Αυγή.

Η δημοσκόπηση έγινε την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου και την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου και ένα μέρος της διεξήχθη μετά το χτεσινοβραδινό ντιμπέιτ.

Είναι η πρώτη φορά από την προκήρυξη των εκλογών που η Pulse καταγράφει προβάδισμα της ΝΔ. Μάλιστα, στην προηγούμενη έρευνα την περασμένη Τρίτη, η διαφορά ήταν 0,5% υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.

Πρόθεση ψήφου

Συγκεκριμένα, τα ποσοστά των κομμάτων στην πρόθεση ψήφου έχουν ως εξής:

– ΣΥΡΙΖΑ 27%,
– ΝΔ 27,5%,
– ΧΑ 6,5%,
– ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ 6,5%,
– ΠΟΤΑΜΙ 5%,
– ΚΚΕ 5%,
– ΛΑΕ 3,5%,
– ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ 2,5%,
– ΑΝΕΛ 2%.

ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ METRON ANALYSIS ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤ1:

Μεγάλο ενδιαφέρον έδειξαν οι πολίτες για το ντιμπέιτ μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, όπως δείχνουν τα στοιχεία της πανελλαδικής μέτρησης που πραγματοποίησε η Metron Analysis για τον ANT1.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν από την μέτρηση το ενδιαφέρον του κόσμου για το χθεσινό ντιμπέιτ ήταν μεγαλύτερο από ότι για το προηγούμενο ντιμπέιτ με όλους του πολιτικούς αρχηγούς που είχε γίνει στις 10 Σεπτεμβρίου.

eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer