Το "σπίτι" τους για λίγες ώρες γέμισε με πολύ γέλιο, χαρά και αγάπη, που είχαν πραγματικά ανάγκη τόσο τα παιδιά όσο και τα ίδια τα μέλη του Ορφανοτροφείου
Αποκριάτικες μάσκες και παιδικά χαμόγελα στο Ορφανοτροφείο
15/02/2015 | 11:25

Του Μιχάλη Ανδρεαδάκη

Οι περσινοί καταστροφικοί σεισμοί δεν επέτρεψαν στο Ορφανοτροφείο Κεφαλονιάς “Ο Σωτήρ” να πραγματοποιήσει τον αποκριάτικο χορό του. Φέτος, οι οικονομικές δυσκολίες ήταν μεγάλες αλλά η πρόεδρος του, Βέρα Ζερβού και τα υπόλοιπα μέλη του Ιδρύματος δεν σκέφτηκαν ούτε στιγμή να στερήσουν από τα παιδιά το κέφι και τη διασκέδαση που προσφέρουν οι Απόκριες.

Έτσι, λοιπόν, πήραν την απόφαση να πραγματοποιήσουν τον χορό, γεμίζοντας το “σπίτι” τους για λίγες ώρες με πολύ γέλιο, χαρά και αγάπη, που είχαν πραγματικά ανάγκη τόσο τα παιδιά όσο και τα ίδια τα μέλη του Ορφανοτροφείου, που επιτελούν το έργο τους δίχως καμία χρηματοδότηση, βασιζόμενα αποκλειστικά σε δωρεές.

Την πολύ όμορφη βραδιά “απογείωσε” με τις μουσικές του επιλογές ο DJ, Μάκης Βουτσινάς και την απόλαυσαν οι μικροί και μεγάλοι μασκαράδες που έδωσαν το παρών. Κι επειδή… νηστικό αρκούδι δεν χορεύει, η εκδήλωση περιλάμβανε και έναν ιδιαίτερα πλούσιο μπουφέ, με νοστιμότατα εδέσματά, γλυκά, χυμούς και αναψυκτικά που προσέφεραν επαγγελματίες του νησιού.

orfanotrofeio (1) orfanotrofeio (2) orfanotrofeio (3) orfanotrofeio (4) orfanotrofeio (5) orfanotrofeio (6) orfanotrofeio (7) orfanotrofeio (8) orfanotrofeio (9) orfanotrofeio (10) orfanotrofeio (11) orfanotrofeio (12) orfanotrofeio (13) orfanotrofeio (14) orfanotrofeio (15) orfanotrofeio (16) orfanotrofeio (18) orfanotrofeio (19) orfanotrofeio (20) orfanotrofeio (21)