Δεχτήκαμε σήμερα πολλές καταγγελίες από γονείς, που έγιναν μάρτυρες απίθανων περιστατικών, κατά τη χθεσινή ημέρα, σε διάφορα σχολεία της Κεφαλονιάς.
Ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής
Πολιτική
20/09/2014 | 12:40

Δεχτήκαμε σήμερα πολλές καταγγελίες από γονείς, που έγιναν μάρτυρες απίθανων περιστατικών, κατά τη χθεσινή ημέρα, σε διάφορα σχολεία της Κεφαλονιάς. Κατ’ αρχήν, κοινό σημείο όλων των περιστατικών, η επιβολή από τους διευθυντές των σχολείων ενός λεπτού σιγής για τον Φύσσα, πριν την πρωινή προσευχή (!). Σε άλλα σχολεία ακολούθησαν τραγούδια του “πολυτεχνείου” (!!), ενώ σε άλλα το σκηνικό ολοκλήρωσε κομμουνιστικό παραλήρημα εκπαιδευτικών, συνοδεία ύβρεων κατά της Χρυσής Αυγής (!!!).

Αφού εκφράσουμε τον αποτροπιασμό μας για το μέγεθος της καθηγητικής αλητείας στον ιερό χώρο της εκπαίδευσης, θα θέλαμε, για άλλη μια φορά, να τονίσουμε προς τους γονείς και τους κηδεμόνες, τον κίνδυνο που διατρέχουν τα παιδιά τους σήμερα στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας και τους καλούμε σε εγρήγορση και αυστηρό έλεγχο για την ποιότητα της εκπαίδευσης και τον τρόπο διαπαιδαγώγησης στα άλλοτε Ελληνικά Σχολεία και νυν Κέντρα Κομμουνιστικής Επιμόρφωσης, μέχρι τουλάχιστον, αναλαμβάνοντας τα ηνία της Πατρίδος μας, να καταφέρουμε να επαναφέρουμε την Εκπαίδευση στο σωστό δρόμο.
Υ.Γ. 1. Να ρωτήσουμε τους υπεύθυνους του Υπουργείου Παιδείας αν έδωσαν στα σχολεία εντολή για τις παραπάνω εκδηλώσεις ή να τους ρωτήσουμε τι ποινή θα επιβάλουν στους καθηγητές που πήραν τέτοια πρωτοβουλία εφόσον δεν είχαν τέτοιες οδηγίες από την προϊστάμενη αρχή, θεωρούμε ότι δεν θα λάβουμε καμία απάντηση.
Υ.Γ. 2. Συγχαίρουμε το μαθητή που όρθωσε το ανάστημά του και δεν δέχτηκε να συμμετάσχει στις προαναφερόμενες γελοιότητες, όταν πήρε αρνητική απάντηση στο ερώτημά του, αν θα πράξει το σχολείο του το ίδιο όταν σε λίγες μέρες θα κλείσει ένας χρόνος από τη δολοφονία των Φουντούλη και Καπελώνη. Μακάρι η στάση του συγκεκριμένου μαθητή ν’ αποτελέσει παράδειγμα για πολλούς συμπατριώτες μας, που φοράνε παντελόνια μόνο από συνήθεια…

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer