Φέτος θα συμμετάσχω στο αγωνιστικό γεγονός χωρίς να αγοράσω μπλούζα και χωρίς να διεκδικήσω την παρουσία μου στην διαδικασία χορήγησης των επάθλων.
Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τον «Λειβαθώνιο»
Αθλητισμός
05/08/2014 | 11:46

Εν όψει της διεξαγωγής του Λειβαθώνιου αγώνα δρόμου τις 9/8/2014, ως ενδειξη διαμαρτυρίας:
– για το αντίτιμο που απαιτείται για την συμμετοχή στον αγώνα,
– για το ότι πέρισυ αρκετοί συναθλητές μου, οι οποίοι κατέβαλλαν το αιτούμενο ποσό των 10 ευρώ δεν έλαβαν καν την μπλούζα που τους αντιστοιχούσε
– και γενικά διότι είναι ο μόνος αγώνας τοπικά που απιτείται πληρωμή για να λάβεις μέρος,

φέτος θα συμμετάσχω στο αγωνιστικό γεγονός χωρίς να αγοράσω μπλούζα και χωρίς να διεκδικήσω την παρουσία μου στην διαδικασία χορήγησης των επάθλων.
Σε όλο το νησί πασχίζουμε με όλα τα μέσα που διαθέουμε, να προσφέρουμε στους ανθρώπους που επιθυμούν να αθληθούν και να τους παροτρύνουμε παρέχοντας κίνητρα προς αυτήν την κατεύθυνση και όχι να τους ζητούμε χρήματα καθιστώντας τον αγώνα εμπορική συναλλαγή και πιέζοντας τους συναθρώπους μας σε μια εποχή ήδη εξαιρετικά δύσκολη για όλους και ειδικά για εμάς που δεχθήκαμε επιπρόσθετα το πλήγμα των σεισμών.
Καλώ όποιους συναθλητές μου συμμερίζονται την άποψή μου να πράξουν ομοίως. Εξάλλου η χαρά και η ικανοποίηση εντοπίζεται τελικά στην συμμετοχή και στην προσπάθεια και όχι στην λήψη επάθλων παντός είδους.

Ευχαριστώ για την δημοσίευση

με εκτίμηση
ΠΑΡΙΣΗΣ ΚΟΥΛΟΥΜΠΗΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer