Στους πρώτους νικητές απονεμήθηκαν κύπελλα και σε όλους και όλες διπλώματα και από ένα ναυτικό χάρτη της Κεφαλονιάς, ώστε να προετοιμαστούν για το ναυτικό τους μέλλον
Αγώνες optimist από τον ΝΟΚΙ στο Φισκάρδο
Αθλητισμός
24/08/2016 | 18:45

Την Κυριακή 21 Αυγούστου 2016 πραγματοποιήθηκε στο Φισκάρδο, μπροστά στην παραλία Έμπλυση, εσωτερικός Ιστιοπλοϊκός Αγώνας σκαφών τύπου ΟΠΤΙΜΙΣΤ.

Ο Αγώνας έφερε το όνομα «Σπύρος Κατεβάτης» προς τιμήν του πατέρα του κ. PeterKatevatis, κατοίκου Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής,  μακρόχρονο αντεπιστέλλον μέλος του Ομίλου μας, μόλις έμαθε ότι ξεκινήσαμε τμήμα Όπτιμιστ προσέφερε για τα παιδία δύο αγωνιστικά σκάφη.

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, είχαμε 10 συμμετοχές από παιδιά από το Αργοστόλι και το Φισκάρδο (4 και 6 αντίστοιχα). Διεξήχθησαν 3 ιστιοδρομίες Όρτσα – Πρύμα και τα αποτελέσματα ήταν τα εξής:

Κατηγορία Κορίτσια 12 –15 ετών:

Κωνσταντίνα Πολλάτου

Βαρβάρα Παπανικολάτου

Αικατερίνη Κουνάδη

Κατηγορία Αγόρια 11-15 ετών:

ΠερικλήςΖησιμάτος

Γιώργος Καραχρήστος

 

Κατηγορία Κορίτσια κάτω των 12 ετών:

Μελπομένη Βασιλάτου

Αγάπη Βανδώρου

 

Κατηγορία Αγόρια κάτω των 11 ετών:

Λορέντζο Νίκας

ΝικόλαςΜπαρζούκας

Κωνσταντίνος Ραφτόπουλος

 

Στους πρώτους νικητές απονεμήθηκαν κύπελλα και σε όλους και όλες  διπλώματα και από ένα ναυτικό χάρτη της Κεφαλονιάς, ώστε να προετοιμαστούν για το ναυτικό τους μέλλον.

Η απονομή έγινε στην πλατεία του Φισκάρδου παρουσία πολλών κατοίκων που χειροκρότησαν θερμά όλα τα παιδιά. Μετά την απονομή προσφέρθηκαν μεζέδες και ποτά, προσφορά του καταστήματος  “e.t.c.” ιδιοκτησίας του κ. Χάρη Τσιμάρα, ο οποίος είχε διαμορφώσει και ειδικό χώρο στο ξενοδοχείο Emeliss για τους θεατές του αγώνα. Ο ΝΟΚΙ τον ευχαριστεί θερμά.

Όλα αυτά βεβαίως θα ήταν αδύνατον να συμβούν χωρίς την αφιλοκερδή προσφορά των δύο προπονητριών μας, της Αγγελικής Μουρελάτου και της Γεωργίας Παγουλάτου, τους γονείς των αθλητών και αθλητριών μας τον Έφορο Ιστιοπλοϊας Τριγώνου του ΝΟΚΙ Τούλιο Κοκκόλη και βέβαια τους αθλητές και τις αθλήτριές μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγώνας αυτός βοήθησε και στη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των γονιών των παιδιών του Φισκάρδου με τους γονείς των παιδιών του Αργοστολίου.

Ελπίζουμε να εμπνεύσουμε κι αλλά παιδιά να γνωρίσουν αυτό το συναρπαστικό άθλημα και θα προσπαθήσουμε να ξαναγίνει κάποιος παρόμοιος αγώνας.

Αργοστόλι 22/8/2016

Το Δ.Σ. του ΝΟΚΙ

noki (1)

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer