Αναδιοργάνωση των ακτοπλοϊκών γραμμών προανήγγειλε ο υφυπουργός ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής Νεκτάριος Σαντορινιός
Έρχεται «Καλλικράτης» στις ακτοπλοϊκές γραμμές των νησιών
Κοινωνία
23/11/2016 | 11:04

Αναδιοργάνωση των ακτοπλοϊκών γραμμών προανήγγειλε ο υφυπουργός ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής Νεκτάριος Σαντορινιός.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης North 98 ο κ. Σαντορινιός σημείωσε ότι το σχέδιο του υπουργείου για τον περιορισμό του κόστους στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες ταυτόχρονα με την αναβάθμιση τους, είναι να υπάρξει ένα πιο ευέλικτο σχήμα στις ακτοπλοϊκές γραμμές.

«Περισσότερα δρομολόγια με ακτινωτό τρόπο και ανταποκρίσεις από πλοίο σε πλοίο αλλά και σε συνδυασμό με αλλά μέσα μεταφοράς όπως για παράδειγμα η χρησιμοποίηση των υδροπλάνων που όπως πιστεύει θα ξεπεραστούν τα λιγοστά προβλήματα και από τη νέα περίοδο μέσα στο καλοκαίρι του 2017 θα εμφανιστούν στα νησιά του Ιονίου και στη συνέχεια και σε άλλα νησιά του Αιγαίου».

Αυτή την ώρα είπε το σχέδιο «Καλλικράτης» αν και ο Καλλικράτης ταυτίστηκε και με αρνητικά φαινόμενα, σημείωσε βρίσκεται σε συζήτηση με τους αρμόδιους φορείς του τουρισμού και θα αρχίσει να υλοποιείται από το φθινόπωρο του 2017 ενώ οι πρώτες ελάχιστες παρεμβάσεις νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι του 2017.

Πηγή: iefimerida.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer