Το Δ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, ευχαριστεί θερμά, τη διοίκηση της εταιρίας ταχυμεταφορών ACS για την απόφαση της να διακινήσει Πανελλαδικά, το ημερολόγιο δίχως χρέωση αποστολής
Ένα ειδικό ημερολόγιο για την Κεφαλονιά
Κοινωνία
16/12/2014 | 21:08

Η εταιρία ταχυμεταφορών ACS, στηρίζει την προσπάθεια της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, να σταθεί αρωγός στην επίλυση πρακτικών προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί στα σχολεία της Κεφαλονιάς μετά το χτύπημα του εγκέλαδου, με προσφορά τα έξοδα αποστολής στους παραλήπτες του ειδικού ημερολογίου “2015 – ΕΠΤΑΝΗΣΑ – ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ”.

Το ημερολόγιο, διατίθεται κατόπιν παραγγελίας μέσω της ιστοσελίδας της Ε.Ε.Ε.,  www.enosieptanision.gr καθώς και με επικοινωνία στα τηλέφωνα: 2102130177 – 6946259240 στην τιμή των 10,00 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου  ΦΠΑ.

Για τη διάθεσή του, δίχως έξοδα αποστολής μέσω της εταιρίας ταχυμεταφορών ACS, αρκεί να προπληρωθεί το ποσό της παραγγελίας, στον τραπεζικό λογαριασμό της Ε.Ε.Ε στην Εθνική Τράπεζα (Αριθμός Λογαριασμού: 180/480081-81, ή μέσω Paypal (πιστωτική κάρτα), συμπληρώνοντας τη Φόρμα Παραγγελίας.

Το Δ.Σ.  της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, ευχαριστεί θερμά, τη διοίκηση της εταιρίας ταχυμεταφορών ACS για την απόφαση της να διακινήσει Πανελλαδικά, το ημερολόγιο «2015 – ΕΠΤΑΝΗΣΑ – ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ» δίχως χρέωση αποστολής.

Με το σύνθημα «Μελετώ, ονειρεύομαι, στοχεύω και μετά τους σεισμούς…», καλούμε όλους να στηρίξουν την προσπάθεια της Ε.Ε.Ε. και να εναντιωθούμε στον εγκέλαδο που επιμένει να ταλανίζει το νησί με προβλήματα που παραμένουν άλυτα και αναζητούν την συμβολή μας.

«Τα παιδιά μας χρειάζονται, το μέλλον τους ανήκει, ας προσπαθήσουμε να το κάνουμε καλύτερο».

ΕΝΩΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

hmerologio2

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer