Σας το είχαμε γράψει εδώ και καιρό, ότι θα έχουμε πολλές εκπλήξεις στις εσωκομματικές εκλογές της τοπικής ΝΔ.
Έκπληξη: Κορυφαίο πολιτικό στέλεχος απο το Ληξούρι στο πλευρό του Τζιτζικώστα
Πολιτική
09/11/2015 | 09:01

Σας το είχαμε γράψει εδώ και καιρό, ότι θα έχουμε πολλές εκπλήξεις στις εσωκομματικές εκλογές της τοπικής ΝΔ. Το πρώτο μεγάλο “μπαμ” είναι η στήριξη κορυφαίου στελέχους της κεντροδεξιάς από το Ληξούρι με πρόσφατη εμπειρία στην αυτοδιοίκηση στο πρόσωπο του Απόστολου Τζιτζικώστα για τις εκλογές που θα γίνουν στο κόμμα της Αξιωματικής αντιπολίτευσης στις 22 Νοεμβρίου. Όπως λένε αποκλειστικές πληροφορίες του e-kefalonia τις προηγούμενες ημέρες έγινε συνάντηση στα γραφεία του Τζιτζικώστα στην Αθήνα με τον ίδιο τον υποψήφιο πρόεδρο. Το κλίμα ήταν πολύ καλό και αμέσως έδωσαν τα χέρια.

Το έχει πάρει πάνω του ο Φιοραβάντες

fioravantes

Μεγάλη δουλειά κάνει και ο πρόεδρος των ετεροδημοτών της ΝΔ της Κεφαλονιάς Βαγγέλης Φιοραβάντες που έχει αναλάβει κεντρικό ρόλο στο “ζέσταμα” στελεχών απο Κεφαλονιά και Ιθάκη υπέρ της υποψηφιότητας Τζιτζικώστα στη “γαλάζια” σκακιέρα. Ενεργό ρόλο στα οργανωτικά έχουν τόσο ο Μάκης Παγουλάτος κορυφαίο στέλεχος της ΝΟΔΕ όσο και η Γιάννα Κουλουμπή. Καθοριστικό ρόλο στην όλη οργάνωση έχει ο Πάνος Κανελλόπουλος ο οποιος με την υπογραφή του στον Μακεδόνα πολιτικό έδωσε το “σύνθημα” σε στελέχη και φίλους απο τη Κεφαλονιά να ταχθούν στο πλευρό του Τζιτζικώστα. Πολύ κοντά στην υποψηφιότητα Τζιτζικώστα είναι και ο δημ. σύμβουλος Σπυρονικόλας Σολωμός.

Την υποψηφιότητα Τζιτζικώστα στηρίζουν ακόμη ο “υγειάρχης” Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος, ο Θόδωρης Μπαγιώτης τ. Διευθυντής Α/Βάθμιας, ο Μάκης Παπαδάτος στέλεχος της ΝΔ στη Πύλαρο, ο γιατρός Βαγγέλης Μαρούλης, ο Θεόφραστος Αγγούριας, η Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Μαριάντζελα Φραγκισκάτου, ο Δημήτρης Φιοραβάντες κ.α.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ