Μια ξεχωριστή βραδιά μουσικής και πολιτισμού
Tο Θεατρικό Εργαστήρι Σύγχρονης Τέχνης Κεφαλονιάς ευχαριστεί
15/11/2017 | 10:26

Tο Θεατρικό Εργαστήρι Σύγχρονης Τέχνης Κεφαλονιάς θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους συντελεστές της μουσικής παράστασης «Παράθυρα στον Ουρανό» για την καταπληκτική βραδιά που μας χάρισαν.  Ένα ιδιαίτερα θερμό ευχαριστώ στους Στάυρο Νιφοράτο, Κυριάκο Μαρκάτο και Πάνο Βαρδάκο που αφιλοκερδώς και γενναιόδωρα προσέφεραν τις υπηρεσίες τους και στους μουσικούς Αρετή Κοκκίνου, Θανάση Σολούκο και Ρϊα Αναστασίου που μας ταξίδεψαν με το πιάνο, το ακορντεόν, το τσελο και την κιθάρα τους. Επίσης τις Χρύσα Αραβαντινού και Αιμιλία Βιβλάκη για τις υπέροχες ερμηνείες τους.

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς της παράστασης, τον κο Φ. Κουνάδη για τα έπιπλα που χρησιμοποιήθηκαν καθώς και το ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς.

Να ευχαριστήσουμε επίσης τον κο Γεράσιμο Βαγγελάτο για την ρύθμιση του φωτισμού και τον κο Οθωνα Κουταβά για την επιμέλεια του ήχου.

Επίσης όλους τους δημοσιογράφους των τοπικών ΜΜΕ που βοήθησαν στην προβολή και διαφήμιση της παράστασης.

Τέλος να ευχαριστήσουμε την ΚΕΔΗΚΕ και τον Πρόεδρο κο Αγγελο Κωνσταντάκη που στάθηκε άλλη μια φορά στο πλευρό μας σαν συνδιοργανωτής ώστε να προσφέρουμε στην τοπική κοινωνία μια ξεχωριστή βραδιά μουσικής και πολιτισμού.