Σήμερα Τρίτη η καλοκαιρινή συναυλία της Χορωδίας Αργοστολίου αφιερωμένη στο Βασίλη Μουντάκη
17/07/2018 | 15:32

Τελείωσαν τα ποδόσφαιρα και οι μαγικές φαντασιώσεις . Καιρός να παίρνουμε σειρά οι Πολιτιστικοί σύλλογοι για ένα Πολιτιστικό καλοκαίρι όμορφο , ποιοτικό , δικό μας ΚΕΦΑΛΟΝΊΤΙΚΟ .

Έτσι λοιπόν , όπως κάθε καλοκαίρι έτσι και φέτος , ο σύλλογός μας παρουσιάζει την συνολική δουλειά των χορωδιακών και μουσικών τμημάτων του , σε μια μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία .

Φέτος , εκτός των Παιδικών Τμημάτων Χορωδίας και Μαντολινάτας , θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο κοινό και το Τμήμα του Χορωδιακού Εργαστηρίου Γυναικών .

Τα Χορωδιακά Τμήματα παιδιών και γυναικών είναι υπό την μουσική διεύθυνση της Αλεξίας Μαρσέλου και το Τμήμα της παιδικής Μαντολινάτας είναι υπό την μουσική διεύθυνση του Σωκράτη Μπένου .

Φυσικά θα παρουσιαστεί και η Ανδρική Χορωδία με την μεγάλη Μαντολινάτα της με ανανεωμένο πρόγραμμα , υπό την μουσική διεύθυνση του Σπύρου Θεοτοκάτου .

Η Φετινή όμως καλοκαιρινή συναυλία έχει ιδιαίτερη συμβολική σημασία για την Ανδρική Χορωδία και βέβαια για ολόκληρο τον σύλλογο.

Φέτος με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ. και της ολομέλειας της χορωδίας , η Καλοκαιρινή συναυλία είναι αφιερωμένη στον συνιδρυτή και επί 30 χρόνια μοναδικό Μαέστρο της , ΒΑΣΙΛΗ ΜΟΥΝΤΆΚΗ , τιμώντας τον με αυτό τον τρόπο, για την ανεκτίμητη , αφοσιωμένη , ανιδιοτελή και καθοριστική προσφορά του στην Χορωδία , αλλά και γενικώτερα στα Χορωδιακά πράγματα της Κεφαλονιάς και του παραδοσιακού χορωδιακού μας τραγουδιού .

Προσκαλούμε λοιπόν τους συμπολίτες μας να έρθουν να μοιραστούν μαζί μας την χαρά της δημιουργίας των νέων Τμημάτων , την συνεπή και συνεχή νέα παραγωγή τραγουδιών , τα ορχηστρικά , τις μονωδίες και τα ντουέτα της Χορωδίας και της Μαντολινάτας Αργοστολίου , την Τρίτη 17 Ιουλίου 2018 , στις 9:15 μμ. , στον Αύλειο Χώρο του ΞΕΝΙΑ.

Το ΔΣ.