Σε ειδική τιμητική εκδήλωση, θα γίνει η ονοματοδοσία των εξωτερικών χώρων του του ΤΕΙ σε Κήπο Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κεφαλλήνων και Ιθακήσιων «ΟΔΥΣΣΕΥΣ»
Το ΤΕΙ τιμά την Παγκόσμια Ομοσπονδία “Οδυσσέας”
 Ομογένεια
31/07/2013 | 10:34

Το Τεχνολογικό Ίδρυμα Ιονίων Νήσων, προσηλωμένο στην ολοένα ουσιαστικότερη ανάπτυξη οργανικών σχέσεων τόσο με την τοπική κοινωνία των νησιών όσο και με τους απανταχού Επτανήσιους, προχωρά σε μια ισχυρή συμβολική κίνηση προς την κατεύθυνση της σύσφιξης των πολιτιστικών δεσμών των ομογενών με την Κεφαλονιά και την Ιθάκη.

Την Κυριακή 4 Αυγούστου και ώρα 10 π.μ., σε ειδική τιμητική εκδήλωση, θα γίνει η ονοματοδοσία των εξωτερικών χώρων του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων στο Αργοστόλι σε Κήπο Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κεφαλλήνων και Ιθακήσιων «ΟΔΥΣΣΕΥΣ».

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο της Εβδομάδας Αποδήμου στην Κεφαλονιά 2013, που διοργανώνει η Παγκόσμια Ομοσπονδία Κεφαλλήνων και Ιθακήσιων «ΟΔΥΣΣΕΥΣ». Θα χαιρετήσουν οι Γ. Αρσένης (πρ. Υπουργός Παιδείας), Σ. Σαββάογλου (Αντιδήμαρχος Αργοστολίου), Α. Φωκάς (Καθηγητής Πανεπιστημίου Καίμπριτζ) και Λ. Νιφοράτος (Πρόεδρος Τοπικής Ενότητας Αργοστολίου).

Σύντομες ομιλίες θα γίνουν από τον Καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών Ναπ. Μαραβέγια, Πρόεδρο της Δ.Ε. του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, και τον Α. Κονιδάρη, Προϊστάμενο του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας, ενώ θα ακολουθήσει ξενάγηση στους χώρους εκπαίδευσης του Τμήματος και η τελετή των αποκαλυπτηρίων της σχετικής πινακίδας με το νέο όνομα του Κήπου.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με συναυλία της Παιδικής Μαντολινάτας – Τμήμα Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ., υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Δ. Παγουλάτου.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer